Sztárok a jövő szombati It’s Showtime gálán

itsshowtime_2010_bp2_xlsport.jpg

A küzdősportok megszállottainak ismét egy nagy sportcsemegében lesz részük, hiszen az április 17-én, a budapesti SYMA csarnokban második alkalommal megrendezésre kerülő It’s Showtime gála programja bombaerősre sikerült.

A szervezők szerda délelőtt tartották az esemény első sajtótájékoztatóját, melyen részletesen ismertették az előttünk álló esemény párosítását. Valójában két rendezvényről van szó, hiszen fél 6-kor a hungarikumnak számító K-3 sorozat döntőivel indul a gála. A ringbe lépő harcosok komoly kvalifikációs sorozatban verekedték be magukat a döntőbe, s most várhatóan 3-4 ezer szurkoló előtt bizonyíthatnak majd.

A K-3 döntőinek párosításai
65 kg: Zahari Máté – Juhász Attila
72 kg: Bagdi Tamás – Kiss Dávid
76 kg: Szabó Gábor – Zahari Vince
84 kg: Soltész László – Bonifert János
93 kg: Jánosi László – Szolomayer László
+93 kg: Cseh Róbert – Vesztergomi József

A legnagyobbak döntőjéből „igazoltan hiányzik” Zathureczky Zsolt, ugyanis ő a főprogramban MMA mérkőzést vív a hozzá hasonlóan remek felépítésű holland származású Nills van Noord ellen.

A felvezető program mérkőzései
Nagy Ede – Majzik Norbert
Birics Tamás – Doró István

A gála egyik legjobban várt mérkőzésén két fantasztikus magyar fighter küzd a győzelemért és a dicsőségért: az ereje teljében lévő Vörös Roland a thaiboksz legendával, Kunkli Tivadarral mérkőzik. Vörös igazoltan hiányzott a sajtótájékoztatóról, mivel jelenleg is Thaiföldön edzőtáborozik. Az örökifjú Kunkli elmondta, hogy nagyon keményen készült a csatára, és bízik a győzelemben.

Ekkor Vörös edzője, Rehák György kért szót: „Nagyon örülök, hogy az én korosztályom ismét képviselteti magát egy ilyen nagyszerű eseményen. Sajnálom, hogy Tivadar vereséggel fog távozni a ringből, de ha mégis nyer, elsőként fogok gratulálni neki. A barátságunk mindkét esetben törtetlen marad” – mondta a Re-Gym vezetője.

Az esti főprogramban jellemzően magyar nagyágyúk küzdenek majd a külföldi sztárokkal. Ha csak a hazai neveket nézzük (Brunner, Szűcs, Géczi, Karacs és Györfi), az önmagában is óriási műsor lenne, de ha azt mondjuk, hogy Björn Bregy, Murthel Groenhart, Anderson Silva, Yavuz Kayabasi és Cosmo Alexander, akkor már nagy parádéról beszélhetünk. Győrfi Csaba és Cosmo Alexandre ráadásul az It’s Showtime 77kg-os kategóriájának a világbajnoki címéért csap össze.

Az It’s Showtime főprogramja
Zathureczky Zsolt – Nills van Noord (MMA)
Brunner Tihamér – Anderson Silva
Szűcs Barnabás – Yavuz Kayabasi
Géczi Dániel – Murthel Groenhart
Győrfi Csaba – Cosmo Alexandre
Björn Bregy – Goran Radonjic
Karacs Attila – Adnan Redzovic

„Egyedülálló program, az It’s Showtime ismét megérkezett Magyarországra” – jelentették ki a szervezők, akik nagy magyar győzelmeket várnak a jövő szombati eseményen. A gálát több mint 50 országban közvetítik majd, így a magyarok tényleges jó szereplése egy új dimenzióba lökheti a hazai fightereket.

IMG_2244_K540.jpg

Jegyeket a TEX.HU oldalon lehet foglalni, vagy a rendezvény előtt a helyszínen vásárolni. Belépőhöz már 6000 forintért hozzá lehet jutni.

Helyszín
SYMA Sport- és Rendezvényközpont
Dózsa György út 1., 1146 Budapest

Sasvári Tamás – www.monokli.com – Fotók Berecz Bernadett

Vélemény, hozzászólás?