Shevchenko nem kegyelmez Grassónak: Nincs más választásom

Kegyetlennek kell lennem. Így gondolkodik a korábbi bajnok Valentina Shevchenko, aki igyekszik visszaszerezni az övét.

Shevchenko Alexa Grasso ellen küzd a UFC női légsúlyú bajnoki címéért a szombati Noche UFC főmérkőzésén, amely a T-Mobile Arénában kerül megrendezésre. Shevchenko márciusban, a UFC 285-ön a negyedik menetben egy fojtással elveszítette az övét Grasso ellen.

Shevchenko úgy érzi, hogy az első mérkőzés nagy részében ő irányított, és miután tanulmányozta a hibáit, már nem kell visszanéznie a meccset.

„Visszanézve a meccset, azt mondanám, hogy az elsőtől a harmadik menetig végig én nyertem a küzdelmet, kivéve a negyedik menet utolsó pillanatát. Most más a gondolkodásmódom és a fókuszom, nem gondolok márciusra. Nem megyek vissza és nem gondolok arra, hogy mi történt ott. Már túl vagyok rajta. Motivált és elszánt vagyok, tudom, mit kell tennem szombaton. Nem nézek hátra. Mindent, amit ki kellett vennem a harcból, azt ki is vettem.”

Shevchenko úgy érzi, nincs más választása, mint ez a mentalitás.

„Abban a helyzetben, amiben most vagyok, nincs választásom semmilyen érzelgős dologra. Nincs időm ilyesmire. Ez egy harc.”

Shevchenko 2018 óta először lép úgy ketrecbe, hogy nem nála van a UFC-bajnoki öv. Bár ritkán látni őt kihívóként, semmi sem változott számára.

„Nem mondanám, hogy más, mert a küzdelem az küzdelem. A ketrecben a legjobbadat kell nyújtanod.”

Borítókép: Alex Menendez/Getty Images

írta az uncia.info