Raul Rosas Jr. továbbra is a UFC történetének legfiatalabb bajnoka akar lenni

Raul Rosas Jr. célja, hogy a UFC történetének legfiatalabb bajnoka legyen, továbbra is fennáll.

Rosas, aki a legfiatalabb harcos a UFC-ben, szombaton a T-Mobile Arénában megrendezésre kerülő Noche UFC-n tér vissza.

Ez lesz az első meccse azóta, hogy elszenvedte első profi vereségét. A kudarc ellenére Rosas ambiciózus karriercéljai változatlanok.

„Minden, amit a múltban mondtam, minden cél, amit a múltban kitűztem, semmi sem változott. Minden maradt a régiben. Komolyan gondolom. Ha felhozol valamit, amit a múltban mondtam, nem fogom letagadni. Még mindig ugyanúgy gondolkodom. Semmi sem változott.”

Dana White Contender Series című műsorában való szereplése és sikeres UFC-debütálása után Rosas gyorsan a UFC egyik legnépszerűbb feltörekvő csillagává vált. Ez kétélű kard lehet a rajongótábor jellegét tekintve. Az első vereségét követően, még áprilisban Miamiban, valóban érezte népszerűségének súlyát.

„Több szeretetet kaptam, mint gyűlöletet. Mindenki azt mondta nekem a vereségem óta, hogy alig várják, hogy visszatérjek, szóval ezt értékelem, de persze volt gyűlölet is. Tudtam, hogy ilyen ez a sport. Még ha Khabib vissza is jönne és veszítene, a szurkolók hátat fordítanának neki. Minden alkalommal, amikor elmentem egy UFC-rendezvényre, és láttam, hogy veszített egy sztár, mindenki hátat fordított neki, szóval kiskorunk óta tudtuk, hogy ilyen a sport.”

Borítókép: Getty Images

írta az uncia.info