Mihalik György Európa-Bajnok!

mihalik_gyorgy_lead160.jpg

Nagy eredménnyel kezdte az őszi szezont a Rozman István által vezetett egyesület. A horvátországi Solin városába utazott a Sukothai delegáció, ahol a spliti Thunderman Gym szervezte a "Night of Thunderman 4" elnevezésü nemzetközi kick box gálát.

A szervező Siniša Andrijašević meghívására érkeztünk meg 34 fokos melegben. A 12-ei rendezvény fő mérkőzése azmihalik_gyorgy_iska.jpg ISKA világszövetség profi kick box európa bajnoki címmérkőzése volt, ahol az SE. versenyzője Mihalik György lépett a kötelek közé -91,8 kg-os címért és a 11-ei hivatalos mérlegelésen látva az ellenfelet gondoltuk, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk 8×2 percben. A mérlegelésen a helyi kedvenc Teo Begovic 90,8 kilóval, míg Gyurink 88,7 kilóval mérlegelt.
A rendezvény főmérkőzését nagy ovációval köszöntötte a közönség, ahol a hazai Begovic mintha mindent egylapra feltéve nekieset a versenyzőnknek az első menetben és pontozással el is vitte az első kört. Majd a következő menetben már Gyuri is kezdett kibontakozni, föleg nagy combrugásaival és a horvát versenyző mintha kezdett volna lassulni. Innentől éreztük, hogy talán eljött a várvavárt lehetőség. Nem hiába, mert a harmadik menetben megfordúlt a mérkőzés képe. A Sukothai harcosa teljesen átvette a mérkőzés irányítását és kéz láb kombináciokkal teljesen felőrőlte az ellenfelét, aki már alig várta a menet végét. Ennek meg is lett a végeredménye, mivel a negyedik menetben annyira szétrúgta Gyuri Begovic lábát, hogy a vezető bíró kétszer számolt az otthoni versenyzőre és csak a gong mentette meg a befejezéstől.
Az ötödik menetben a teljesen elkészült horvátot pedig harcosunk kiütötte.
Ezzel nagy meglepetés született és a horvátok csak gratulálni tudtak.
Igy Mihalik György ismét egy nagy sikerrel írta be magát a Sukothai Team történetébe. Az új európa Bajnoknak az ISKA szövetség európai elnöke kötötte fel a derekára a bajnoki övet.
Gratulálunk Mihalik Györgynek, hogy ismét elvitte a Magyarok hírnevét Európába!

Rozman István – Sukothai Team Thai Box SE.

Vélemény, hozzászólás?