Legjobb oldalak blackjack játék letöltés

  1. Bónusz Rulett Tippek És Trükkök A 2023-As Online Kaszinó Játékhoz: Ha befejezte velük, akkor viszont a figyelmet, hogy a kaszinó promók.
  2. Hogyan Lehet Nyerni Online Pörgetéseken - Ausztráliában és sok más országban számos online pókerterem teszi lehetővé a Citadel Direct Internet Banking használatával történő fizetéseket.
  3. Milyen Nyerőgépben Játszunk Ha Bónusz Nélkül Is Nyerni Akarunk Kaszinóban: Számos RTG játékot kínál, beleértve a rulettet, a blackjack-et, a résidőket, a progresszív jackpotokat és az élő kaszinót.

A poker alapjai

Online Kaszinó Nincs Letét Android Betét Nélkül
Slot játék bónuszok léteznek más formában.
Mobil Online Kaszinó Befizetés Nélküli Bónuszok 2023-Ban
A megfelelő fülre kattintva megnézheti azt is.
Az összeg nyersz minden kereskedelmi általában kicsi, de ezt a korai, gyakran gyorsan felépíteni során egy hónap, hogy egy tisztességes adómentes második jövedelem.

Nyerő magyar kaszinó nincs letét játékok bónuszokkal

Híres Online Kaszinók 2023
Ezért a nyeremények visszavonása előtt kevesebbet fogadhat.
Web Játékgépek Nevei És Tulajdonságai
A ló vadként működik, és a tárcsákon lévő összes szimbólumot helyettesíti, kivéve a scatter szimbólumot.
Játszani Bónusz Rulett Kaszinókban Online 2023

Miért lesz december 23-án a közelmúlt történetének egyik legjobb bokszkártyája?

A bokszrajongóknak ünnepi lakomában lesz részük, amikor a nehézsúlyú Deontay Wilder vs. Joseph Parker és az Anthony Joshua vs. Otto Wallin mérkőzések egy ritka színvonalú kártya csúcsát jelentik december 23-án.

A „Day of Reckoning” (A leszámolás napja) névre keresztelt eseményen nyolc mérkőzésre kerül sor, amelyeken világbajnokok, korábbi világbajnokok és kihívók lépnek fel nehézsúlyban, cirkálósúlyban és félnehézsúlyban, és a szaúd-arábiai Rijádban kerülnek megrendezésre. A közelmúlt történetében kevés bokszkártyát lehetett látni, amely a sivatagban megrendezésre kerülő bokszmeccsek színvonalának mélységével vetekszik. Vessünk egy pillantást a mérkőzésekre, és magyarázzuk el, miért olyan jelentős mindegyik.

[embedded content]

Deontay Wilder vs. Joseph Parker

Miről szól ez az egész? Nehéz egy ilyen erős kínálatból kiválasztani a legjobb párosítást, de ha muszáj lenne, akkor a Wilder-Parker talán az lenne. A két korábbi nehézsúlyú világbajnok azért küzd, hogy fontos maradjon, és 2024-ben megmérkőzhessen Anthony Joshuával. Parker 2016 és 2018 között a WBO bajnokaként uralkodott, Wilder 2015 és 2020 között a WBC bajnoka volt.

Hogyan alakul a mérkőzés? Wilder, aki az év elején tárgyalt arról, hogy december 23-án Joshua ellen ringbe lépjen, többet kockáztat, mint Parker, akinek közel egy éven belül ez a negyedik meccse. Wilder 2022 októbere óta csak egy menetet bokszolt, amikor a Tyson Fury elleni back-to-back KO vereség utáni első meccsén megállította Robert Heleniust. Parker legjobb esélye, hogy a küzdelem során távol tartsa magától Wildert, gyors tempót diktálva, és elkerülve Wilder pusztító jobb kezét. De az amerikai mindig veszélyes lesz egy együtéses KO-val.

Mi a tét? Egy Joshua elleni küzdelem 2024-ben. Parker 2018-ban pontozással kikapott Joshuától, de a visszavágó akkor válik lehetségessé, ha Furyhoz hasonlóan meg tudja verni Wildert, akivel az új-zélandi együtt edz. A Wilder vs. Joshua azonban a nagyobb küzdelem, a legnagyobb a nehézsúlyban a vitathatatlan összecsapást leszámítva. Tyson Fury és Oleksandr Usyk február 17-én találkoznak Szaúd-Arábiában.

Miért érdemes megnézni? Valószínűleg ez az idei év legjobb nehézsúlyú mérkőzése. Kiderül, hogy Wilder 38 évesen is rendelkezik-e még a semlegesítő ütésével — és hogy megkapjuk-e végre az AJ vs. Wilder meccset.

Anthony Joshua vs. Otto Wallin

Miről szól ez az egész? Joshua kockázatot vállal azzal, hogy Wallin ellen lép ringbe. Mindössze hat hete van arra, hogy felkészüljön egy balkezes bunyós ellen, miután hetekig, vagy hónapokig csak találgattak arról, hogy december 23-án a pusztító jobbkezes KO-gép Wilderrel fog szembenézni. Ha Joshua veszít Wallin ellen, akkor kevés esélye van arra, hogy jövőre olyanokkal kerüljön szembe, mint Wilder vagy Fury. Wallin évek óta hívogatja Joshuát, hogy megküzdjön vele, mert úgy véli, hogy legyőzheti őt.

Hogy hogyan alakul a meccs? A 34 éves Joshuának kevés tapasztalata van a balkezesek ellen, és érdekes lesz kideríteni, hogy miként teljesít Wallin ellen. A legutóbbi balkezes ellenfele Usyk volt, aki egymást követő mérkőzéseken (2022 és 2021) pontozással verte meg. A 32 éves, Svédországból származó, de az Egyesült Államokban élő Wallin 2019-ben megrémítette Furyt, pontozással ugyan kikapott, de Fury szeme körül megsérült, amit később közel 50 öltéssel hoztak helyre. Azóta Wallin hat győzelmet gyűjtött össze, néhányat átlagos ellenfél ellen, és szeptemberben megosztott pontozásos döntéssel behúzta a győzelmet a korábbi cirkálósúlyú világbajnok Murat Gassiev ellen. Fury és Gassiev sem tudta kiütni Wallint, és talán ez volt a motiváció Joshua számára, hogy elvállalja ezt a kockázatos feladatot. Arra azonban számíthatunk, hogy AJ úgy bokszol majd, ahogyan azt augusztusban Robert Helenius ellen tette: a kezdeti menetekben távolságtartóan és óvatosan, majd az utolsó menetekben emeli a nyomást.

Mi a tét? Egy esetleges Deontay Wilder elleni mérkőzés Joshua számára, vagy egy jövedelmező visszavágó Wallin számára.

Miért érdemes nézni? Hogy lássuk, Joshua meg tudja-e válaszolni a kételyeket azzal kapcsolatban, hogy mennyire jól teljesít a balkezesek ellen, és hogy kiderüljön, hogy végre lesz-e Joshua vs. Wilder.

Dmitrii Bivol vs. Lyndon Arthur

Miről szól a mérkőzés? Bivol a legmagasabban rangsorolt bunyós, mint bárki más a kártyán. Arthurnak, aki zsinórban négy győzelmet aratott azóta, hogy 2021-ben kiütötte Anthony Yarde, hatalmas felfordulást kellene produkálnia a győzelemhez. Meglepetésként érte, hogy megkapta a lehetőséget.

Hogyan alakul a mérkőzés? Arra számítsunk, hogy Arthur játékban lesz, de nem egy súlycsoportban Bivollal, aki Gilberto Ramirez és Alvarez elleni ragyogó pontozásos győzelmekből érkezik.

Mi a tét? Bivol WBA félnehézsúlyú világbajnoki címe.

Miért érdemes nézni? Bivol a minőséget hozza, és ő a legmagasabban rangsorolt bunyós ezen a hihetetlen kártyán. Győzelme egy régóta várt összecsapást helyezne kilátásba a szintén orosz Artur Beterbiev ellen, hogy jövőre eldöntsék, ki lesz a félnehézsúlyú vitathatatlan bajnok. Beterbiev január 13-án Callum Smith ellen védi meg öveit.

Daniel Dubois vs. Jarrell Miller

Miről van szó? Miller nagy dumás, de az utóbbi időben a korábban felfüggesztett bokszoló nem küzdött olyan szinten, mint a fiatalabb Dubois, aki augusztusban Usyk ellen jó teljesítményt nyújtott a vereség ellenére.

Hogyan alakul a mérkőzés? Miller menni fog előre, de Dubois végül a mérkőzés második felében elintézi a dolgot. Usyk a kilencedik menetben állította meg Dubois-t, de egyáltalán nem lehet oka szégyenre.

Mi a tét? A győztes 2024-ben nagyobb meccsekért szállhat ringbe.

Miért érdemes megnézni? Miller és Dubois egyaránt rendelkezik erővel, és ez egy lehetőség arra, hogy egyikük jól szerepeljen egy ilyen fantasztikus gálán, ami sokak figyelmét felkelti. Ez lehet az este egyik legszórakoztatóbb mérkőzése.

Jai Opetaia vs. Ellis Zorro

Miről szól ez az összecsapás? A 28 éves Opetaia, akárcsak Bivol, az ESPN legfrissebb divíziós ranglistáján a saját divíziójában az első helyen áll, és várhatóan ezt a státuszát Rijádban is meg fogja őrizni.

Hogyan alakul a mérkőzés? Zorro számára ez egy nagy ugrás az osztályban, de az idei Luca D’Ortenzi és Hosea Burton elleni jó győzelmek után magabiztosan fog hozzáállni a mérkőzéshez. Zorro nem rendelkezik sem tapasztalattal, sem KO-erővel. Opetaia két hónappal ezelőtt Jordan Thompson személyében egy hasonlóan tapasztalt ellenfelet intézett el gyorsan. Az ausztrál négy menetben állította meg Thompsont, és Zorro jól teszi majd, ha megakadályozza, hogy a bajnok második címvédésén újabb idő előtti győzelmet arasson.

Mi a tét? Opetaia IBF cirkálósúlyú világbajnoki címe. Az ausztrál 2024-ben egy címegyesítő mérkőzésen léphet tovább.

Miért érdemes nézni? Opetaia jelenleg a legjobb cirkálósúlyban, és reméli, hogy egy nap nehézsúlyba léphet.

Filip Hrgovic vs. Mark De Mori

Miről szól a mérkőzés? Hrgovic legutóbb Demsey McKean ellen aratott győzelmet, és az ausztrál ellenfelével szemben mindenképpen ki kell állnia, ha jövőre nagyobb nevű ellenfelekkel akar szembenézni.

A horvát jó helyzetben van – az IBF első számú kihívója -, így győznie kell, hogy az Usyk által tartott övek valamelyikéért az élvonalban maradjon.

Hogyan alakul a mérkőzés? Hrgovic augusztusban az utolsó menetben állította meg McKeant, de a 41 éves De Mori ellen hamarabb kell a dolgát elvégeznie. De Mori messze van az elit szinttől, mióta 2016-ban David Haye az első menetben legyőzte, és ez a mérkőzés közel sem olyan színvonalú, mint a kártya többi meccse.

Mi a tét? Hrgovicnak győznie kell, hogy megőrizze helyét a Usyk ellen folyt harcért.

Miért érdemes megnézni? Ez gyorsan véget érhet, és ez egy lehetőség arra, hogy felmérjük, milyen veszélyt jelent Hrgovic az olyanokra, mint Usyk.

Arslanbek Makhmudov vs. Agit Kabayel

Miről szól ez az összecsapás? Lehet, hogy ez a két bunyós a legkevésbé ismertek közé tartozik, de ez ne tántorítson el senkit. Mindketten a nehézsúlyú világbajnoki címre pályázó üldözők közé tartoznak a következő két évben.

Hogyan alakul a mérkőzés? Makhmudov a nehézsúly egyik feltörekvő csillaga, és a Kanadában élő orosz az eddigi legkeményebb próbatétel elé néz az Európa-bajnok ellen. A német Kabayel legalábbis várhatóan tovább bírja majd, mint Makhmudov legutóbbi ellenfele (70 másodperc).

Mi a tét? A győztes egy lépéssel közelebb kerül a kötelező kihívói pozícióhoz és megőrzi veretlenségét.

Miért érdemes nézni? Makhmudov úgy küzd, mintha takarodót kellene tartania. A KO elkerülhetetlennek tűnik.

Frank Sanchez vs. Junior Fa

Miről szól ez az egész? A Miamiban élő kubai Sanchez egy másik nehézsúlyú bunyós, aki reméli, hogy Rijádban a nagyszínpadon is benyomást tud kelteni, és a legutóbbi formája azt sugallja, hogy ez sikerülhet is neki.

Hogyan alakul a mérkőzés? Fa a Lucas Browne és Parker elleni vereségek óta újjáépíti karrierjét, de 2022 októbere óta nem bokszolt. Sokkoló eredményt kell produkálnia ahhoz, hogy megváltoztassa a karrierje menetét.

Mi a tét? Nagyobb lehetőségek a győztesnek.

Borítókép: Getty Images

írta az uncia.info