Legjobb oldalak blackjack játék letöltés

  1. Bónusz Rulett Tippek És Trükkök A 2023-As Online Kaszinó Játékhoz: Ha befejezte velük, akkor viszont a figyelmet, hogy a kaszinó promók.
  2. Hogyan Lehet Nyerni Online Pörgetéseken - Ausztráliában és sok más országban számos online pókerterem teszi lehetővé a Citadel Direct Internet Banking használatával történő fizetéseket.
  3. Milyen Nyerőgépben Játszunk Ha Bónusz Nélkül Is Nyerni Akarunk Kaszinóban: Számos RTG játékot kínál, beleértve a rulettet, a blackjack-et, a résidőket, a progresszív jackpotokat és az élő kaszinót.

A poker alapjai

Online Kaszinó Nincs Letét Android Betét Nélkül
Slot játék bónuszok léteznek más formában.
Mobil Online Kaszinó Befizetés Nélküli Bónuszok 2023-Ban
A megfelelő fülre kattintva megnézheti azt is.
Az összeg nyersz minden kereskedelmi általában kicsi, de ezt a korai, gyakran gyorsan felépíteni során egy hónap, hogy egy tisztességes adómentes második jövedelem.

Nyerő magyar kaszinó nincs letét játékok bónuszokkal

Híres Online Kaszinók 2023
Ezért a nyeremények visszavonása előtt kevesebbet fogadhat.
Web Játékgépek Nevei És Tulajdonságai
A ló vadként működik, és a tárcsákon lévő összes szimbólumot helyettesíti, kivéve a scatter szimbólumot.
Játszani Bónusz Rulett Kaszinókban Online 2023

Miért fosztotta meg az IBF Crawfordot a címétől?

Terence Crawfordot hónapokkal azután fosztották meg IBF címétől, hogy júliusban megnyerte a váltósúlyú övet Errol Spence Jr. ellen.

A kilencedik menetes TKO-győzelemmel Crawfordot vitathatatlan váltósúlyú bajnokká koronázták, és bebetonozták a helyét az első számú font-pound bokszolójaként. A 36 éves Crawford továbbra is birtokolja a WBC, a WBA és a WBO öveket, de Jaron „Boots” Ennis lett az IBF címvédője, miután ideiglenes bajnoki címet szerzett.

[embedded content]

Miért fosztották meg Crawfordot a címétől ilyen röviddel a megnyerése után? Mivel érdemelte ki Ennis a címet? Az ESPN válaszol ezekre a kérdésekre és még sok másra is:

Miért fosztotta meg Crawfordot az IBF?

Az ökölvívás négy elismert szankciós szervezete (WBC, WBA, IBF és WBO) 17 súlycsoportban szabályozza a világbajnoki címeket. Ha egy bunyós egynél több címet birtokol egy súlycsoportban — mint például Crawford, Canelo Alvarez vagy a nehézsúlyú bajnok Oleksandr Usyk, többek között -, akkor rotációs rendszerben döntik el, hogy melyik kötelező címvédés lesz a következő. Vannak opcionális címvédések is, amelyeket a négy szankciószervezet engedélyez, valamint kivételek a kötelező címvédések alól az egyesítő mérkőzések és más jelentős mérkőzések esetében, különleges körülmények között.

Miután Crawford legyőzte Spence-t, az IBF egyetlen opcionális címvédést sem engedélyezett. Augusztus 25-én az IBF utasította Crawfordot, hogy kezdjen tárgyalásokat Ennisszel, amelyeket szeptember 24-ig le kell zárni. De volt egy probléma: a Crawford-Spence mérkőzés tartalmazott egy kétoldalú visszavágó záradékot, ami azt jelentette, hogy a mérkőzés vesztese szerződésben élhetett az azonnali visszavágó jogával. Még ha Crawford inkább Ennis ellen akart is bunyózni, mint egy sokkal nagyobb meccsen részt venni, például Alvarez ellen, akkor is szembe kellett volna néznie Spence-szel, miután utóbbi augusztusban élt a visszavágói záradékkal.

A másik három szentesítő szervezettel ellentétben az IBF nem ismeri el a visszavágó kikötést, mint kivételt a kötelező címvédés alól, így Crawfordot megfosztották a címtől, a címet pedig átadták Ennisnek.

Mikor volt utoljára Spence-nek kötelező címmérkőzése?

Valahogyan Spence eddig csak egy IBF-kötelező címvédést hajtott végre, egy első menetben megnyert Carlos Ocampo elleni csatát 2018 júniusában. Hogy Ocampo egyáltalán hogyan örökölte meg ezt a pozíciót, rejtély, ami a bokszszövetség szankciós szervezeteinek zűrzavaros ügyeihez hozzátartozik.

Spence 2017 májusában 11. menetes KO-val szerezte meg az IBF címét Kell Brooktól. Azóta két súlyos sérülést szenvedett – egy autóbalesetet, ami miatt napokig kórházban volt, és egy retina leválást, ami miatt elmaradt a Manny Pacquiao elleni meccse – és hét alkalommal bokszolt. Ebből a hét meccsből három egyesítés volt (Shawn Porter, Yordenis Ugas és Crawford elleni meccsek). Az IBF lehetővé teszi, hogy az ilyen, más bajnokok elleni egyesítő mérkőzések elsőbbséget élvezzenek a kötelező mérkőzésekkel szemben. Egy kötelező címvédés után egy bunyósnak általában engedélyezik, hogy egy önkéntes címvédést hajtson végre egy ranglistán szereplő ellen. Az egyik ilyen önkéntes címvédésre Mikey Garcia ellen került sor. Egy másik Lamont Peterson ellen. Danny Garcia ellen a WBC kötelező címvédése volt.

Ami nem világos: hogy az IBF miért nem koronázott ideiglenes bajnokot januárig, amikor Spence két évnyi kihagyással bajlódott.

Valószínűleg korábban kellett volna ideiglenes bajnokot rendelnünk, tekintettel Spence sérüléseinek mértékére” – mondta az IBF elnöke, Daryl Peoples pénteken az ESPN-nek. „Általában igyekszünk távol maradni az interimektől, de elismerjük, hogy korábban kellett volna. Alábecsültük a felépülési idejét. Ezt el kell ismernem. Semmi aljas dolog nem történt.”

Mit ért el „Boots” Ennis, hogy kiérdemelte a címet?

Ennis kétségtelenül a boksz egyik leggyorsabban fejlődő sztárja. A 26 éves philadelphiai bunyós lenyűgözött sokakat az atletikusság, az ütések változatossága és az erő keverékével.

Amire Ennis eddig nem volt képes: neves ellenfelekkel összekerülni.

„Most mi lesz a kifogásuk?!” írta Ennis csütörtökön az Instagramon, utalva új bajnoki státuszára.

Ennis januárban nyerte el az ideiglenes bajnoki címet, amikor legyőzte Karen Chukhadzhian-t. Ennis júliusban védte meg először a címét a „Showtime Championship Boxing” főmérkőzésén, egyfajta hazatéréssel Atlantic Cityben, ahol 10. menetben legyőzte Roiman Villát.

Ennisnek most néhány komoly meccset kellene vállalnia, még ha nem is valószínű, hogy valaha is megküzd Crawforddal vagy Spence-szel. A legjobb lehetőség Ennis számára a jövőre tervezett Eimantas Stanionis és Keith Thurman közötti mérkőzés győztese ellen lehet.

Mi a helyzet a Crawford-Spence visszavágóval?

Az első mérkőzés győztese választja ki a második mérkőzés súlyát. Spence azt mondta, hogy már nem akar váltósúlyban harcolni, ami azt jelenti, hogy feljebb lépnek. Crawfordnak pedig bele kell egyeznie a súlyváltásba. Crawfordnak azonban van némi befolyása. Megkérhetné Spence-t, hogy tegyen pénzügyi engedményeket a szerződés szerinti súlyemelésért cserébe. Lehetséges, hogy a mérkőzésre egyáltalán nem kerül sor.

A források szerint a visszavágó súlyáról még nem állapodtak meg, és még semmi sincs véglegesítve, mivel a PBC új televíziós szerződéseket keres, mivel a Showtime, a hosszú távú közvetítő partner az év végén kivonul a bokszműsorokból.

Várjunk csak, nem ugyanez a helyzet fog lejátszódni Fury, Usyk és az IBF között?

Fury a WBC-övvel rendelkezik, míg Usyk a WBA, a WBO és az IBF címekkel lép ringbe. Usyk augusztusban teljesítette a WBA-val szembeni kötelezettségét Daniel Dubois elleni győzelmével. A következő a sorban az IBF. A Fury-Usyk, akárcsak a Crawford-Spence, tartalmaz egy kétoldalú visszavágó záradékot, amellyel a vesztes élhet.

Az IBF a múlt hónapban mindkét felet arról tájékoztatta, hogy a Fury-Usyk győztesének kötelező címmérkőzést kell vállalnia Filip Hrgovic ellen, közbeeső mérkőzések nélkül, és a szervezet nem tesz kivételt.

„Az IBF azt írta, hogy ha megnyerem az utolsó meccsemet, és Usyk legyőzi Dubois-t, akkor az IBF kötelező státuszom következik és Usyk ellen mehetek az övért. Az IBF engedélyezte, hogy Tyson Fury és Usyk előbb összehozza a vitathatatlan összecsapást. Annak a meccsnek a győztesét kötelezik arra, hogy közvetlenül utána velem mérkőzzön meg, más közbeeső meccs nélkül, így várhatóan jövő év elején harcolhatok a nehézsúlyú bajnoki címért. Csalódott vagyok a késés miatt, de továbbra is készen állok, és nem hagyom, hogy ez eltérítsen a célomtól. Akár Usyk, akár Fury ellen, eljön az én időm” – mondta Hrgovic az ESPN-nek.

Ha Fury vagy Usyk leadja az IBF címet, akkor a jelenlegi állás szerint Hrgovic Otto Wallinnal találkozna az övért.

Borítókép: Getty Images

írta az uncia.info