Jamahal Hill szereti az új és izgalmas kihívásokat: talált is magának már egyet

Jamahal Hill egy jövőbeli leszámolást vizionál a UFC új ideiglenes nehézsúlyú bajnokával, Tom Aspinallal.

Aspinallnak mindössze 69 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy legyőzze Sergei Pavlovichot a UFC 295-ön a Madison Square Gardenben, és megszerezze az ideiglenes nehézsúlyú bajnoki címet.

Hill, aki arra törekszik, hogy visszaszerezze a félnehézsúlyú bajnoki címét, úgy látja, hogy a jövőben nehézsúlyba léphet, és nagyon örülne egy olyan lehetőségnek, ahol Aspinallal küzdhetne.

„Tom egy csődör, olyan, mint a nehézsúlyúak új prototípusa. Mindenképpen szeretném befejezni a dolgomat félnehézsúlyban, majd feljebb lépni, és őt is meglátogatni. Szóval Tom, készülj fel rám, bébi – egy nap. Remekül mozog, az edzői sok jó dologra, a megfelelő dolgokra koncentrálnak, hogy fejlődhessen. Sokuknak ugyanaz a filozófiája, mint az én edzőimnek, akik velem is foglalkoznak. Határozottan úgy van felépítve, ahogyan kell. Izgalmas, benne lennék. Bármikor, amikor látok valakit, aki izgalmas vagy új, vagy aki valami frisset hoz a ketrecbe, azzal ki akarom magam próbálni” – mondta Hill a TNT Sportsnak.

Hill lemondott a félnehézsúlyú bajnoki címéről, miután elszakadt az achilles-ínja. Végignézte, ahogy Alex Pereira nyert Jiri Prochazka ellen és megszerezte a a megüresedett övet, és arra számít, hogy legközelebb vele fog megküzdeni, amint felépül a sérüléséből.

Borítókép: Getty Images

írta az uncia.info