Grasso meglepődött Shevchenko reakcióján: Nincsenek véletlenek

Alexa Grassót váratlanul érte Valentina Shevchenko első mérkőzésük utáni megjegyzése.

Még márciusban a UFC 285-ön Grasso a 2023-as év egyik legnagyobb meglepetését okozta, amikor legyőzte Shevchenkót, és ezzel megszerezte a UFC női légsúlyú bajnoki címét. A mérkőzés után Shevchenko nagyon hangoztatta, hogy inkább az ő hibája miatt veszítette el az övet, mint Grasso erőfeszítése miatt.

„Egyszerűen csak meglepett, mert valaki, akinek ekkora tapasztalata van és ilyen magas szinten versenyez, tudjuk, hogy nincsenek véletlenek. Erre a pillanatra edzettem. Láthatjátok a videót, amit a meccs előtt készítettem. Pontosan ugyanezt a pozíciót gyakoroltam. Ez volt az, amire azért készültem, hogy megnyerjem a meccset” – mondta Grasso az MMA Junkie-nak.

Grasso és Shevchenko is újra összecsap egy azonnali visszavágón szombaton a T-Mobile Arénában. Grasso most már bajnokként és nem kihívóként lép a ketrecbe, és csapatával együtt igyekezett őszinte maradni és tudatában lenni az előttük álló kihívásnak. Tisztelik Shevchenkót, de minden szándékuk az, hogy megtartsák a címüket.

„Köszönöm a csapatomnak és az edzőimnek, hogy mindig próbálnak fókuszban tartani: Igen, bajnok vagyok, de csak egyvalaki vagyok az edzőteremből. Segítenem kell a csapattársaimnak. Fejlődnöm kell. Időben érkeznem. Mindent meg kell tenned, amit kérnek tőlem, még többet is. Azt hiszem, ezen a magas szinten az a legfontosabb, hogy motivált maradjak, hogy megőrizzem az éhséget, és mindent megtegyek azért, hogy fejlődjek és javuljak.”

Borítókép: Getty Images

írta az uncia.info