Grasso: bármit is mond a UFC, benne vagyok

Alexa Grasso biztos benne, hogy ő a UFC női légsúlyú mezőny jogos bajnoka.

Grasso a szombati Noche UFC főmérkőzésén megőrizte címét, Valentina Shevchenkót azonban nem győzte le. A visszavágó megosztott döntetlenre végződött, aminek következtében Grasso megtartotta az övét. Mind Grasso, mind Shevchenko 48-47-es pontozást kapott az egyik bírótól, míg a harmadik 47-47-et adott, ami megosztott döntetlenre hozta ki a végeredményt.

Mégis, annak ellenére, hogy hivatalosan nem aratott győzelmet, a guadalajarai születésű harcos elégedett a teljesítményével.

„Elégedett vagyok a szereplésemmel. Szerintem 3-2 lett. A negyedik és az ötödik menet is az enyém volt, de nem én vagyok a bíró” – mondta Grasso.

Grasso tavaly márciusban, a UFC 285-ön sokkoló módon vette el az övet Shevchenkótól. Az interneten sokan trilógiát javasoltak, tekintettel a visszavágó izgalmaira. Grasso azonban nem tartja ezt szükségesnek, és belemegy abba, amit a UFC akar.

„Ez egy érdekes kérdés. Nem szeretném feltartani a divíziót. Rengeteg nő küzd sokat azért, hogy megkapja ezt a lehetőséget, mint én, szóval nem szeretném elvenni tőlük ezt. De bármit is mond a UFC, én benne vagyok.”

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

írta az uncia.info