Frank Warren: A Joshua-Wilder nem fog megtörténni

A veterán promóter Frank Warren nem számít arra, hogy a nehézsúlyú Anthony Joshua és Deontay Wilder esetleges összecsapása létrejön.

Az elmúlt hetekben arról tárgyaltak, hogy a korábbi bajnokok csatáját egy januári időpontban, Szaúd-Arábiában megrendezzék. Mivel Szaúd-Arábiában váratlan változások történtek a bokszot irányító menedzsmentcsoportot illetően, Joshua és Wilder összecsapása most függőben van. Joshua promótere, Eddie Hearn már más forgatókönyveket vizsgál, ahol bokszolója egy másik ellenféllel találkozna. Olyan lehetőség is szóba jött, hogy a Joshua-Wilder mérkőzésre más helyszínen kerül sor.

[embedded content]

Warren azt szeretné, ha Joshua Daniel Dubois-val csapna össze, aki a múlt hónapban vereséget szenvedett az egyesített világbajnok Oleksandr Usyk ellen. Az ukrán bokszoló két győzelemmel is rendelkezik Joshua ellen.

„A Deontay Wilder és Anthony Joshua helyzet, tudom, hogy az embereik beszélgettek és úgy gondolták, hogy ez meg fog történni, de én soha nem hittem benne. Ez nem fog megtörténni. A probléma a pénz. Sehol nem fognak annyi pénzt fizetni nekik. Ez nem fog megtörténni. Mondok egy jó bunyót, ha ez nem történik meg. Az emberek jegyet vennének az Egyesült Királyságban, ha megnézhetnék, hogy ki a legnagyobb ütő és kinek van nagyobb szíve? Ő [Joshua] és Daniel Dubois. Bárhol eladnák a jegyeket. Ez egy nagy küzdelem” – mondta Warren az IFL TV-nek.

Borítókép: Getty Images

írta az uncia.info