Crawford keresztbe tesz Spence-nek: Időpocséklás, nagyobb dolgokban gondolkozik

Miután bejelentették, hogy Errol Spence Jr. úgy döntött, hogy kiváltja a szerződésben foglalt visszavágó záradékot, hogy egy újabb meccsen megmérkőzhessen Terence Crawford ellen, a legtöbb szakértő úgy vélte, hogy a második meccs csak formalitás lesz, mivel Crawford nyilvánvalóan hajlandó egy második meccset adni Spence-nek.

Azonban annak ellenére, hogy „Bud” a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón azt állította, hogy nem okozna gondot neki, ha Spence megkapná a plusz 7 fontot, úgy tűnik, hogy ő és csapata meggondolta magát.

Crawford egyik közeli barátja és edzőpartnere a közösségi médiában szólt hozzá a jelenlegi helyzethez, és úgy tűnt, hogy a nebraskai bunyós és csapata nem túl lelkes a Spence-szel való visszavágó kapcsán.

„Tények… az összes embernek üzenem, aki hamis narratívákat terjeszt, Bud felajánlott Errolnak egy meccset 147-ben. Ha nem fogadja el, amit reméljük, hogy nem fog, mert ez időpocsékolás, Bud olyat akar csinálni, amit még soha senki, és feljebb lépni, hogy megverje Canelót.”

Bár Spence természetesen jogosult arra, hogy másodszor is megmérkőzzön Crawforddal, „Bud” az első összecsapáson aratott győzelme miatt beleszólhat abba, hogy milyen súlyban legyen. Ha igazak azok a hírek, miszerint Crawford ragaszkodik ahhoz, hogy ismét váltósúlyban legyen a meccs, akkor nem tudni, hogy Spence elfogadja-e ezt, tekintve, hogy mennyire világosan elmondta, hogy mennyire nehéz már neki hozni a súlyt.

Az év elején a T-Mobile Arénában mutatott teljesítményével Crawford a sportág elsőszámú bunyósává emelkedett, és már kapcsolatba hozták egy generációs mérkőzéssel a vitathatatlan szuperközépsúlyú világbajnok Saul „Canelo” Alvarezzel. Spence csapata egyelőre nem kommentálta a fejleményeket.

Borítókép: Getty Images

írta az uncia.info