Weidman: Bisping nem érdemli meg, hogy címmeccset kapjon

Chris-Weidman-via-Chris-Weidman-via-facebook-630x600.jpg

Az UFC középsúlyú bajnoka, Chris Weidman az UFC Tonight című műsor vendége volt, ahol többek között arról is megkérdezték, mit szól Bisping legutóbbi brutális győzelméhez:

„Szerintem Machida keményebb harcos, mint Bisping. Michael egy Kennedy elleni nehéz meccsből érkezett, aztán szétszedte Cung Le-t, aki viszont hosszú ideig inaktív volt. Nem érdemli meg, hogy bajnoki címmérkőzés közelében legyen.”

Erről alighanem más véleményen van az angol, aki hetek, sőt, talán hónapok óta kölcsönös adok-kapokban van Luke Rockhold-dal, egyelőre azonban még csak verbális formában. Komolyan feszegetik a határt a fiúk, aminek az lehet a vége, hogy összerakják őket, és még kihívói pozíciót is beígérhetnek nekik. Chris pedig Belfort-ra fókuszálhat legközelebb, aki ellen az év végén találkozik majd, bár a bajnok és csapata azon a véleményen vannak, hogy ennyi idő is kevés Vitor-nak, hogy visszatöltsön a betiltott TRT-kúra után. Weidman már beszélt egy Jones elleni meccsről is, de azért lesz még neki dolga középsúlyban, ahol Mousasi vagy épp Jacaré is komoly veszélyt jelenthet rá.

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  ,

Leave a reply