Weidman: A vereség gondolata fel sem merül bennem

A nyári tűzijáték után masszívan készül Weidman és Anderson is a decemberi visszavágóra. Az UFC pörgeti is rendesen a rematch-et, a Media Tour keretein belül többször is választ kaphatnak a rajongók a felmerülő kérdéseikre. Silva már jelezte, hogy az első alkalommal „csak” 85%-os formában volt, mert ismételten bordasérüléssel küszködött, ahogy korábban Sonnen ellen is. Chris pedig élt a média, és Silva adta lehetőségekkel, új házba költözött, miután a Sandy hurrikán az ő otthonát sem kímélte meg. Weidman néhány gondolata:

„Tudom, az emberek azt mondják, hogy legközelebb az „igazi Anderson” ellen kell megküzdenem. Azonban ha azt hiszik, hogy ettől majd másképp gondolkodom az esélyeimről, tévednek, az agyam nem arra fókuszál. Nagyon sok mindent nem mutattam még be magamból, az edzéseken folyton ezen dolgozom. Lesz egy-két újdonság, amit be is fogok dobni a meccsen, így a legjobb Chris Weidman-t láthatjátok majd. Nem fogok veszíteni, a vereség gondolata fel sem merül.”

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..