Velasquez álla valószínűleg eltört, Werdum következik

Hétvégén Cain Velasquez és Junior Dos Santos csatája ismét elég egyoldalúra sikeredett, Cain 23 percen keresztül gyalulta Juniort, aki a második menettől nem emlékezett a küzdelemre. Ehhez képest autopilot módban is becsavart párat Cain-nek, aki párszar megtorpant a benyelt ütésektől, de ritmusából nem zökkent ki. Ettől függetlenül úgy fest, hogy eltört az álla a bajnoknak, szóval áprilisig felfüggesztette a doki. 

cain.jpg

Ezzel azért jó számolni, mert Dana már ki is jelölte a következő kihívót, aki Fabricio Werdum lesz. Tekintve a nehézsúlyú felhozatalt, ő az egyedüli, aki befér a címmérkőzésre, földön pedig olyan tud hozni a bajnoknak, amivel eddig nem feltétlenül találkozott még. Ha pedig jobban belegondoltok: amennyiben Werdum legyőzi Caint is, akkor igencsak patináns alakja lesz az MMA nehézsúlyú históriájának, főleg, ha mindezt szubbal tenné, ugyanis ezzel Fedor és Big Nog után az UFC Baddest Man is kipipálásra kerülne a listáján. Ezt tudja ő is, ha szubolná Cain, akkor állítása szerint vissza is vonulna, többre nem vágyna, maradna a kommentátor széknél.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..