Végh Pumukli Attila immár a Bellator Fc harcosa!

veghattila_xlsport.JPG

Végh Pumukli Attila hat meccsre leszerződött a Bellator FC-vel.

"Aláírtam a hat mérkőzésről szóló szerződésem a Bellator Fc-vel. Ellenfélről még nem tudok semmit, februárban kezdek. Piramis rendszerben indulok majd!"

A Bellator Fc jelenleg az UFC mögött a legerősebb MMA-szervezetnek tekinthető nemzetközi szinten. Ezt már annak fényében írom, hogy a Strikeforce a ZUFFA ernyője alá került. A Bellator Fc azonban más vonalat követ, mint az említett szervezetek, az MMA hőskorának számító kezdeti UFC gálák és a néhai Pride Fc rendezvényeihez hasonlítható tornákat rendez. Évadokra bontja ezeket a sorozatokat, heti bontásban sugároznak, a harcosok piramis felépítésű párosítási rendszerben haladnak a csúcs felé súlycsoportonként, hogy saját sorozatukat megnyerve elnyerjék a jogot az aktuális bajnok kihívására.

Végh Attila idei menetelése Európában felkeltette a Bellator illetékeseinek figyelmét, Pumukli küzdelmeiről mi is folyamatosan hírt adtunk, a cikket követő kapcsoló írásokban mindez felidézhető. Pumukli a félnehézsúlyú európai ranglistán a top 3-ba ért nyárra, ez pedig tárgyalási alapot jelentett. Ez azért is figyelemre méltó, mert a Bellator az utóbbi időben elsősorban a brazil piacról gyűjtötte a tehetséges arcokat. Attilának a félnehézsúlyú piramisban három ellenfelet kell legyőznie, hogy a bajnok ellen küzdhessen, jelenleg a címet Christian "Tonton"M’Pumbu birtokolja, aki TKO-sorozattal ült fel a trónra az előző szezonban. Pumukli tavasszal, minden bizonnyal a hatodik évadban fog kezdeni a szervezetnél.

A szlovákiai magyar harcos számára ez a szerződés egy hatalmas lehetőség, mellyel bizonyíthatja tehetségét, a Bellator gálák ingyenes sugárzása, az MTV 2 műsorán való szereplés pedig potenciális lehetőség arra, hogy nevét széles körben megismertesse világszerte! Ehhez sok sikert és kitartást kívánunk!

Forrás: www.totaldamage.hu

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply