Választás 2014 – Birkózó Eb – Választással indult az utolsó versenynap

image

A vasárnap érdekelt négy versenyzőn és Struhács György kötöttfogású szövetségi kapitányon kívül a magyar birkózócsapat még Vantaaban, az Európa-bajnokság helyszínén tartózkodó többi tagja számára az országgyűlési választásokkal indult a nap Helsinkiben.

    A finn főváros festői szépségű részén található magyar konzulátuson – ahová összesen 288 szavazót várnak a nap folyamán – reggel 8 órakor Forrai Kristóf magyar nagykövet várta a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, Hegedűs Csaba vezette “különítményt”, melynek tagja volt többek között a 2009-es világbajnok, tavaly vb-harmadik Kiss Balázs (98 kilogramm) és a szombaton nehézsúlyban (130 kilogramm) ötödik, első parlamenti választásán részt vevő Lám Bálint is.
    A 66 kilósok között tavaly győztes, ám ezúttal 71 kilogrammban szereplő Lőrincz Tamás, valamint Szabó László (75 kilogramm), Bácsi Péter (80 kilogramm) és Lőrincz Viktor (85 kilogramm) reggel már a csarnok felé vette az irányt, az ő súlycsoportjaikkal zárul ugyanis a kontinensviadal vasárnap.

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..