UFC Stockholm: Gunnar Nelson vs. Rick Story

ufc-sweden.jpg

Örömhír!

Az UFC hivatalosan bejelentette, hogy az október 4-i stocholmi gáláján a főmeccset Gunnar Nelson vívja a veterán Rick „The Horror” Story ellen. Nelson feltehetően a legutóbbi dublini teljesítménye után nyerte el a jogot a főmeccsre, ugyanis egy kiváló meccsen a második menetben hátsó fojtással győzött Zak Cummings ellen. Emellett tökéletes 4-0 UFC rekorddal rendelkezik.

„Megtiszteltetés, hogy Svédországban küzdhetek, és mindezt egy főmérkőzés keretében tehetem. Arra számítok, hogy a svéd közönség nagyon hangos lesz. Szerintem elég nagy rajongótáborom van Svédországban. Szeretik, ahogy küzdök és én is skandináv vagyok, így jó a kapcsolat köztünk. Hatalmas este lesz, és nagyon izgatott vagyok a lehetőséget illetően. Korábban már bunyóztam Németországban, de ez lesz az első alkalom, hogy Stockholmban járok, így mindenképpen megnézem a várost is.” – kommentált Gunni az eseményeket.

Rick Story kicsit szűkszavúbb volt.

„A programom abból áll, hogy csomagolok, és már megyek is Arizonába az MMA Lab-be, hogy felkészüljek a mérkőzésre. Nagyon izgatott vagyok.”

Akkor a cikkíróval együtt már legalább hárman tekintenek izgatottan a meccs felé.

A küzdő felek azt is megosztották velünk, mit gondolnak a másikról.

„Rick Story küzdött már a súlycsoport legjobbjaival, legyőzte a jelenlegi bajnokot is. Nagyon tapasztalt és kiváló birkózó. Kemény ellenfél és boldog vagyok, hogy ellene léphetek ketrecbe.”

Story olyan neveknek a skalpjával a tarsolyában várja a küzdelmet, mint Johny Hendricks, Thiago Alves vagy Jake Ellenberger. Legutóbb július 16-án egy karháromszöggel kopogtatta Leonardo Mafrat. Így mindenképpen kijelenthetjük, hogy Gunnar talán élete legnagyobb kihívása előtt áll.

„Ember ez egy igazán izgalmas felállás. A küzdőstílust illetően kiváló párosítás, hiszen Gunnar egy grappler és támadó szellemben bunyózik, amikor eljön a meccs nem is kérhetnél többet, minthogy valaki jöjjön, és valóban akarjon harcolni.”

Személy szerint imádom Gunnar Nelsont. Nagyon inspirálónak tartom, hogy egy olyan kis országból, mint Izland bejutott a legnagyobbak közé. És tett mindezt úgy, hogy egyáltalán nem szállt el. Emellett csak hab a tortán, hogy a meccsei rendkívül látványosak és technikásak is.

Az UFC Fight Night Stockholm október 4-én kerül megrendezésre, és a stockholmi Globe Arena ad neki otthont. Jegyeket augusztus 22-től lehet rá vásárolni www.axs.com oldalon.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply