Tyson: Esélyem se lett volna Royce Gracie ellen

A nehézsúlyú ökölvívás ikonikus alakja Mike Tyson, személyisége kapcsán megoszlanak a vélemények, eredményeit azonban nem lehet elvitatni tőle. Tyson egyébként nagy MMA-rajongó, és mivel országos cimborája Dana-nak, olykor feltűnik egy-egy UFC-gála keretein belül. Egy interjúban nemrég válaszolt arra a kérdésre, hogy amennyiben 1993-ban találkozott volna Royce Gracie-vel a ketrecben, melyikük lett volna a győztes:

„93-ban börtönben voltam, így semmi sansz nem lett volna a meccsre. De ha létrejött volna, nem lett volna fikarcnyi esélyem sem. Fogalmam se lett volna milyen harcművészettel találkozom, és abszolút meglepetésként ért volna a dolog. Ahhoz nekem minden területen készülnöm kellett volna. Itt nem mehetsz csak oda az ökleiddel, kell, hogy jó földharccal is rendelkezz. És erős birkózó alapokra is szükséged van, hogy sikeres légy. Ez az igazság.”

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..