Töreki ellen készül a Sün!

MMA.gif

Október 1.-jén a Pitbullok éjszakáján küzd meg egymással Pap Sándor és Töreki László. Az ifjú érdi harcossal beszélgettünk a héten!

A felkészülésem kb. 3 hétig tartott, Fodor Gáborral készültem heti háromszor, hogy a közelgő meccsre jó formában legyek! Úgy gondolom a legjobb kezekben voltam nagyon sok erőt adott nekem lelkileg és fizikálisan is felhozott az ellenfelem álló harcos nagyon jó srác! Épp ezért nem csak a földet csiszoltuk, hanem rágyúrtunk az állóharc technikákra is! Kemény három hetet tudhatok magam mögött, úgy érzem, kész vagyok a csatára! Köszönöm mindenkinek, aki segített engem a felkészülés alatt Fodor Gábornak, a családomnak, barátaimnak és a páromnak, aki mindig mellettem áll és helyre ráz, amikor a meccs előtti stresszes időt élem át köszönöm Réka! Érdemes lesz ellátogatni Soroksárra, mert én háborúra rendezkedtem be! És mindent meg fogok tenni a cél érdekében!

-Supras-

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .