Tisztogatás jön a UFC-nél?

overeem.jpg

A UFC 166-ot követően felmerülő kérdések között volt egy, melyben arról érdeklődtek, hogyan lehetséges, hogy alapvetően előkelő helyen listázott harcosok (John Dodson, aki 2. a pehelysúlyúak között) akár fél évet is a kispadon ülnek két meccs között. A kérdés persze nem véletlen volt, hiszen a show utáni interjúban Dodson félig panaszkodva, félig könyörögve kérte, hogy adjanak egy másik meccset/ellenfelet, amint lehet, mert nem akar még hat hónapig várni.

A válasz azonban érdekesre sikerült és Dana White talán véletlenül elszólta magát, mikor így nyilatkozott:

“Mondom nektek, az UFC-bunyós névsor túl sűrű. Nagyon tele vagyunk. A srácoknak meccseket kell adnunk és minden show után, amikor kirúgunk valakit, az emberek azzal jönnek, hogy “Kapd be Dana! Idióta vagy!”. Fogjátok be és hagyjátok, hogy a biznisszel foglalkozzunk. Jók akarunk lenni azokhoz, akik megérdemlik ezt. Az olyanokhoz, mint Okami. Kedvelem Okamit. Nagyon is. Nagyszerű gyerek, de amikor a srácok vesztenek, és elérkeznek a karrierjük egy pontjára vagy valami ilyesmi, akkor menniük kell, hogy az olyanok, mint Dodson harcolhassanak. Olyan helyzetben vagyunk, hogy ha valaki nem bunyózik, akkor is fizetnünk kell neki. Ez sem jó. A srácok harcolni akarnak. Az olyanok, mint Dodson aktívak, elfoglaltak akarnak maradni.”

White tehát nem mondta ki egyértelműen, de nagyon úgy hangzik, mintha tervbe lenne véve egy tisztogatás a felhozatalban…

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply