TD|MMA: UFC 182 Embedded – Donald Cerrone egy állat

ufc-182-embedded-ep-2-440x250.jpg

Megérkezett a UFC 182 felszopó videói közé az Embedded első két epizódja is. Az első részben betekintést nyerhetünk abba, hogy a harcosok hogyan szakadnak ki időről-időre az edzőtábor keserves mindennapjaiból, hogy kitisztítsák kicsit a fejüket – mármint kivéve Jonest és Cormiert, mert ők ilyet nem csinálnak. Cowboy viszont annál inkább: ő lazításképp motoros szánnal szántja Colorado behavazott hegyeit, míg el nem taknyol a géppel. Az örök kalandor Jury mindeközben mólóról nézi az óceán hullámait, és hajat vágat. Aztán a két félnehézsúlyú edz. Jones meg már utazik is. Macskával.

A második rész elején kiderül, hogy Daniel Cormier iszonyatosan piszkos harcos, mert beveti a gyerekeit, és ezzel a cukiskodással el is lopja a showt. A behozhatatlan előnyt a hülye Cerrone azzal próbálja ledolgozni, hogy a motoros szánról lepattanva egy profi műrepülő pilótával gépbe ül, és teli szájjal röhögve élvezi az extrém hánytató manővereket. Landolás után egy kiadós böfögéssel foglalja össze a tapasztaltakat. Cool story, bro! Jones közben belakja az MGM hotelt, aztán viselkedősebb páros interjút ad az időközben szintén befutott Cormierrel. Jury meg ebből a részből teljesen hiányzik, nemtom, lehet, hogy olyat csinál, mi már a UFC-nek is túl kínos, mondjuk a színfalak mögött gyakorol a műanyag kardjával.

nyeremeny.jpg

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..