TD|MAGYAR: TOTALDAMAGE MMA AWARDS 2014, avagy a magyar MMA legjobbjai

td-awards.jpg

Ismét eltelt egy év, sablonos kijelentés, de mocskosul igaz, hogy gyorsan telik az idő. A TOTALDMAGE a 2013-as év legjobb küzdősportolói kereste a TOTALDAMAGE FIGHTER 2013 játékkal egy évvel ezelőtt, ezt a kezdeményezést pedig folytatni szeretnénk, egyfajta hagyományteremtő szándékkal. Egy éve egy harcost kerestünk, facebook oldalunkon lehetett jelölni az indulókat, közönség és TD szakmai zsűri által kiemelt nyerteseket köszöntöttünk akkor. Nánási Fatime és Birics Tamás voltak első elismertjeink között.

A TOTALDAMAGE MMA AWARDS 2014 keretén belül idén szeretnénk hazánk MMA harcosainak eredményeire, sikereire, emlékezetes megmozdulásaira visszatekinteni, egyben pedig a Ti kezetekbe adjuk ismét a döntés lehetőségét, hogy megtaláljuk 2014 magyar MMA legjeit. A szavazást segítendő, jelölteket állítunk, akik közül választhattok. Törekedtünk arra, hogy videó álljon rendelkezése a döntésetek támogatására, emellett pedig természetesen arra, hogy minden kiemelkedő teljesítményű harcost megemlítsünk. Az idei HFC sorozat videó anyaga nagy segítségünkre van ebben a kezdeményezésben.

nyeremeny.jpg

Idén először több kategóriát indítunk, induljon a verseny! Szavazzatok 2014. január 10-ig az alábbi (ugrás után) lehetőségek szerint.

A szavazók között egy TOTALDAMAGE Snapback sapkát sorsolunk ki! 

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..