TD|MAGYAR: Nagy Fruzsina – td_fruska – nemzetközi címmecset vív!

Jó érzést ezt leírni, hogy 2014 bővelkedett a hazai MMA harcosok sikereivel. Ha mindez nem lenne elég elmondhatjuk, hogy tették mindezt nemcsak hazánkban, hanem széles világon is, öregbítve ezzel Magyarország hírnevét a küzdősportok történetében.

2015 több nagy csatát is tartogat számunkra, és ezen viadalok bővülnek most egy újabbal, ami szívemhez több okból is nagyon közel áll, hiszen szerkesztőtársam, Nagy Fruzsina (td_fruska) 2015. február 06-án pástra lép, hogy elnyerje egy német szervezet bajnoki övét. Ennek apropóján – Peszlen „Rendes” Ferenc” közreműködősével – beszélgettünk „Fruskával”, az életében elkövetkező mérföldkővel kapcsolatban:

967946_855343384516882_2104550898_n.jpg

Peszlen Ferenc: „Fruzsi lesz az első magyar Női MMA Harcos aki egy külföldi szervezet, a német YBN (Young Blood Night) bajnoki címéért száll harcba.” (Peszlen Ferencről láthattok majd egy rövid videót a cikk végén, nehogy idő előtt továbbkattintsatok az oldalról 😀 )

TD: Szia Fruzsi! Kérlek mesélj magadról, mi történt Veled a HFC Női -60Kgos selejtező Tornája óta eltelt időszakban?

Fruzsina: Sziasztok, üdvözlöm a kedves Olvasókat. Talán az egyik legfontosabb „esemény” az, hogy klubbot váltottam, és a Budapest Top Team csapatánál folytatom az álmaim megvalósítását. Felkészülésemet idén október óta Peszlen Ferenc vezeti, aki nagyon bízik bennem. Vele és kollégájával, Nagy Barnával vágunk Neki a február 6. címmérkőzésnek.

TD: A klubváltás mindig komoly változásokat hozhat egy harcos életében, legyen az pozitív, vagy negatív. Te hogy érzed magad az új klubodban?

Fruzsina: Azt kell, hogy mondjam, hogy az edzők hozzáértése, a csapattársak egymáshoz való viszonya párját ritkító. Húzzuk egymást minden edzésen és mindenben számíthatok Rájuk. Engedd meg hogy megemlítsem Őket név szerint is: Furkó László, Zsiga Melinda, Bodor Hunor, Tendl Péter, Karagity Abel, Gózon Dini, és nem utolsó sorban a Párom, Guzsván Péter, mert hogy velem együtt Ő is csapatott váltott, ami extra motivációt jelent számomra:). A partnerek közül hadd emeljem ki Melindát, aki óriási segítséget jelent a felkészülésemben. Sokat jelent, hogy egy ennyire erős és dinamikus versenyzővel tudok sparringolni akár nap, mint nap. Ja és egy szuper csaj! Imádom:).

TD: Mesélj picit a felkészülésedről is. Hogyan zajlanak az edzések?

Fruzsina: Úgy érzem, hogy Ferivel végzett közös meló óriási szakmai előre lépés nekem, és emellett a mentális „töltöttségem” is egyre inkább eléri a profi szintet. Mint mondtam, októberben kezdtük ugye a munkát, melynek első állomása, és egyben fő irányelvünk az alap hibák kiküszöbölése, és az erősségeim kiélesítése volt. Január első hetében pedig már kifejezetten ellenfelemre Katharina Lehner-re fogunk készülni. Képzett és erős lány, de úgy gondolom, hogy a BTT-vel a hátam mögött senkitől nem kell tartanom. Ahogy Feri fogalmazott: “Jövőre aratunk Fruzsim”. Erre is készülök és egyértelműen a névjegyem letenni megyek Németországba.

TD: A Cím mérkőzés után mik a további a terveitek a 2105-ös esztendőre?

Fruzsina: Butaság lenne túl tekinteni Katharina Lehner-en. Jelenleg rá koncentrálok, de ha már lúd, akkor legyen kövér: a HFC február 22-én szervezett négyes tornájának megnyerése után év vége felé legkésőbb a szervezet -60kgos övét is otthon szeretném tudni.

TD: Van olyan akivel jövőre mindenképpen meg szeretnél mérkőzni?

Fruzsina: Igen van egy személy, akinek a tavalyi fiaskóért szívesen visszavágnék, de friss EFC szerződése valószínűleg ezt meg fogja gátolni. Ő Varjú Zita. Habár sosem lehet tudni, talán egyszer még ránk csukják a ketrecet:)

TD: Köszönöm, hogy leülhettünk beszélgetni erről a nagyszerű lehetőségről, és engedd meg, hogy a Totaldamage összes szerkesztője és az összes magyar MMA rajongó nevében nagy kalappal kívánjunk neked Február 6-ra.

Fruzsina: Én is köszönöm Nektek az eddigi és az ez utáni buzdítást. Sziasztok!

Mi mást fűzhetnék hozzá a leírtakhoz, mint hogy szurkoljunk együtt a Budapest Top Team-nek, hogy sikeresen elhódítsák a német címet, és ezzel egy újabb magyar harcos indulhasson el a világ meghódítására. Kis motivációnak itt egy kép arról, hogy mi is fog felkerülni Fruzsi derekára februárban:

10872190_855340957850458_704124583_n.jpg

WAAAR Fruzsi!!

És a beígért videó Peszlen Ferencről, in TD Style 😀 😀 5:41-tól:

nyeremeny.jpg

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Cimke:  

Leave a reply