TD|MAGYAR: Eredményes évet zårt a Totalfight Team

ttf.jpg

Kovács ‘Supras’ Attila beszámolója szerint eseménydús és izgalmas évet zárt a Totalfight Team, év végére sikerült összehozni egy remek 14-7-1-es csapat rekordot! A 2014-es év legeredményesebb TFT harcosairól pár mondat:

Obrankovics Zsolt

obrankovics.jpg

Zsolti 2014-ben remek 3-1-0-ás rekordot hozott össze, és összesen egy alkalommal bunyózott itthon. Zsolti a menetelést a Harcosok Klubja rendezvénysorozaton kezdte, ahol 2. menetes submission győzelmet aratott ellenfelével szemben. Ezek után Érsekújváron lépett ketrecbe, ahol ütést sem kapva az első menetben kopogtatta szlovák ellenfelét. A következő mérkőzésre a csehországi Znojmóban került sor, ahol Zsolti ismét egy első menetes submission győzelmet húzhatott be, mely ezúttal az est submission-je lett! Az utolsó harcra ismét Érsekújváron került sor, ahol Zsolti a helyi kedvenccel csapott össze. Egy remek első menet után azonban fordult a kocka és egy beszedett testrúgás után az ellenfél örülhetett a győzelemnek. Ez a mérkőzés az est meccse lett.

Obrankovics Zsolt eredmények tehát:

  • 3 submission győzelem
  • Submission of the Night (Znojmo)
  • Fight of the Night (Érsekújvár)

Bácskai Dávid

bacskai.jpg

Dávidnak 2014-ben kijutott mindenből, hiszen 1-1-1-es idei rekordja nem mindennapi. Először Znojmo-ban lépett a ketrecbe, ahol egy igazi háborúban a bírák döntetlent hirdettek szlovák ellenfele ellen. A méreg inkább billent a magyar oldalra, de így Dávid rekordja egy ritka eredménnyel bővült. A mérkőzés természetesen elnyerte a Fight of the Night cìmet! A következő mérkőzésre Érsekújváron került sor, ahol Dávid ismét megmutatta úthenger stìlusát és lerohanva az ellenfelét hamar a padlóra küldte azt. Ezek utánt földharc alakult ki ahol Dávid egy alkar fojtással kopogtatta ellenfelét. Ezekután Dávid kipróbálta magát a profik világában, ám ezen a mérkőzésen Oroszországban TKO-val maradt alul ellenfelével szemben.

Bácskai Dávid eredmények:

  • Fight of the Night (Znojmo)

Ugrás után folytatódik a cikk

nyeremeny.jpg

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Cimke:  ,

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..