TD|BULVÁR: Cris “Cyborg” Justino ledobta a textilt

Mikor megláttam a jelen cikk alapjául szolgáló képeket, egy régi mondás jutott eszembe a bélsárról, a homokvárról és arról, hogy egyikből nem lehet felépíteni a másikat. Leírva ez talán bántó lenne, ezért inkább azt mondom, jé, miből lesz a cserebogár! Cris „Cyborg” Justino neve, ha felmerül valahol leginkább egy esetleges Ronda Rousey elleni meccs ugrik be. Esetleg az, hogy férfiakat megszégyenítő módon gurul Tito Ortizzal.

Vagy a Gina Carano elleni meccse.

De az, hogy személyének lenne egy olyan nőies oldala, amire hümmögve kapnánk fel a fejünket, nos, az már kevésbé egyértelmű. Talán ez is közrejátszott abban, hogy Cyborg engedve barátnője Larissa Almeida Reis ötletének részt vett egy fotózáson. Nem is akármilyen fotózáson, hiszen a lentebb látható képeken nincs éppen túlöltözve. A barátnő Reis egyébként profi fitnesz modell és versenyző, ezen felül saját márkája is van, ami HardCoreReis néven fut. Van még egy Protein House nevű étterme Las Vegasban és színészkedik is. Ja és mellesleg, így néz ki Reis.

 

Cyborg a fotózásra egyébként 75 kilós versenysúllyal érkezett. Leírták, nem én kérdeztem meg tőle. És képek alapján nem mondanám, hogy felesleg lenne rajta, így egyre távolabb kerül a Ronda Rouseyval való összecsapás terve, hiszen erre le kéne fogyasztania 135 fontba (60.75 kilogramm.) Pláne, hogy a legfrissebb hírek arról szólnak: úgy érzi, csak ő tesz lépéseket azért, hogy az álommeccs létrejöjjön, így pedig inkább nem sanyargatja magát, marad pehelysúlyban, legfeljebb egy 140 fontos, köztes súlycsoportú mérkőzésre lenne hajlandó. Ezek szerint most White és Rousey térfelén pattog a labda, akik eddig még nem reagáltak.  Mit gondoltok, végül létrejön a Cyborg-Rousey álommeccs? És hol volt eddig Cyborg nőies oldala, vagy ez csak a photoshop csodája?

fb_ertessites.jpg

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .