Szentendrén válogatóznak a Thai-boksz versenyzők

image

Február 5-én, Szentendrén válogatóznak a legjobb magyar amatőr thai-boksz versenyzők, a viadal tétje nem kicsi, a győztesek az IFMA nemzetközi viadalain állhatnak rajthoz.

Az IFMA világversenyek a sportág legmagasabb fokozatú amatőr megmérettetései közé tartoznak, melyeken a Rehák György vezette magyar válogatott rendszerint jól szerepel. A legutóbbi világbajnokságot Muskotály Bálint és Zentai Máté révén két bronzéremmel zárta nemzeti csapatunk. A nemzetközi versenyeken részt vevő magyar válogatott kijelölésénél nem könnyű a szakvezető dolga, éppen ezért a Magyar Kickbox Szövetség évente válogatóversenyt ír ki, s akik ezeken diadalmaskodnak súlycsoportjukban, azok képviselhetik a magyar színeket az esztendő IFMA versenyein. (2011: Európa Kupa, Drezda, Németország; Európa-bajnokság: Antalya, Törökország, világbajnokság: Taskent, Üzbegisztán).

Az összecsapásokra 2011.02.05-én, szombaton, Szentendrén a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium tornatermében (2000 Szentendre, Rákóczi u. 6.) kerül sor.
Mérlegelés és orvosi vizsgálat: a verseny napján, reggel 8-10 óráig
Sorsolás: 10:00 – 11:00
Mérkőzések kezdete: kb. 12 óra
2. Korosztályok:
14-17 év junior (1993.09.20 – 1997)
18-35 év felnőtt
Az életkor meghatározásánál felnőtteknél a születés éve mérvadó, juniorok az 1993.09.20 után születettek (tehát a VB kezdéséig nem töltik be a 18. életévüket)

Cimke:  ,

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .