Sporttemplom a belvárosban

sporttemplom_lead.jpg

A SportTemplom, Budapest belvárosában kínál széleskörű sportszolgáltatást. Egyedülállóságunk abban rejlik, hogy Magyarországon elsőként kínálunk egy olyan lehetőséget, amely a mindennapos rohanásban komplex fizikális és mentális feltöltődést, megújulást garantál.

A XVIII: században épült, Ázsia hangulatát idéző 2500 m2-es volt templom belsejébe mindenki megtalálhatja a TEST és a LÉLEK harmóniáján keresztül a feltöltődéshez szükséges edzést és mozgásformát, hogy megújulva, felfrissülten, stresszmentesen távozzon tőlünk!
A SportTemplom különleges hangsúlyt fektet a lélek ápolására, ezért spirituális és meditációs óráknak is helyet ad. Azt valljuk, hogyha l004.jpgelkünket nem ápoljuk megfelelően, akkor az – edzhetünk bármennyit – testünkre, és egészségi állapotunkra is kihat. A Sporttemplomban lévő különleges foglalkozások segítenek abban, hogy a napi szinten bennünket érő negatív impulzust, stresszt le tudjuk vezetni, és pozitív energiával töltődjünk fel, valamint ezek iránt a lehetőségek iránt ne csak érdeklődjünk, hanem meg is tanuljuk  alkalmazni életünk, munkánk  során! Eme jelszó mentén alakítottuk ki a központot, melyben a belső ergonómiai kialakításánál első osztályú anyagokat, kiegészítőket használtunk fel. Így a Sport Templom végső képe magasan, az európai színvonal fölé pozícionálható, hangulatában, atmoszférájában a világon bárhol megállná a helyét. Színeiben, belső formájában teljesen formabontó, alárendeli magát a test és lélek harmóniájának.
Az itt dolgozó szakemberek kvalitása nem csak a preventív fittségi edzés kritériumi rendszerét tudja követni, hanem bármelyik élsport fizikális felkészítő követelményeinek megfelel, hiszen az edzői gárda maga is élsportoló volt korábban. Ennek köszönhetően akár az egyéni, akár a csapat sportágak képviselői is helyet kaphatnak falaink között. Továbbá fontos megjegyeznünk, hogy a központ harcművészeti és önvédelmi személyi edző központ, ami egy teljesen új kezdeményezés a magyar sportpiacon.

005.jpgAmit nyújtani tudunk:
– Egyedülállóan magas színvonalú, a legmagasabb fizikai és mentális foglalkozásoknak méltón helyet adó keleties hangulat
– Kiemelkedően jó megközelíthetőség
– Minden területen a legmagasabb szakmai színvonal
– 50 fős luxus színvonalú előadóterem
– Egyedülállóan sokrétű sportszolgáltatások (személyi edzés, aerobic, spinning, pilates, jóga, tai chi, nia, íjászat, gyógytorna)
– Minden igényt kielégítő harcművészeti foglalkozások (személyi edzések kis csoportoknak, egyéb csoportos foglalkozások nagyobb csoportoknak)
– A legnépszerűbb táncfoglalkozások (társas tánc, latin tánc, afro tánc, Hip-hop, street dance)
– Masszázs (ayurvédikus, thai, territoria, nyirok, sport, gyógy, prananadi,006.jpg reflexzóna, svéd)
– Különleges teákat, kávékat, szendvicseket kínáló Tao Kávézó
– Egyedi Szépségápolás (thalmer thalasso tengeri iszapos kezelések)
– Speciális kedvezmények cégeseinknek
–  Ingyenes gyermekmegőrző szakképzett óvodapedagógusok vezetésével
– Genetikai, táplálkozási szaktanácsadás
– Egyedien magas színvonalú termeink bérlési lehetősége konferenciákra, csapatépítő tréningekre, képzésekre

Szolgáltatásaink
– I. Testedzés (fitness, aerobic)
o CROSS TRAINING edzőtermünkben speciális köredzések formájában nyújtanak feledhetetlen élményű edzésST_CrossTraining03.JPGt mind a kezdők, mind a haladók, mind kisebb csoportok, cégek, sportoló csapatok számára az erre szakosodott szakképzett edzőink (egyedi eszközeinkkel akár az ókori Róma, Spárta hangulatát idézhetjük)
o Személyi edzés kisebb csoportoknak (100%-an hatékony edzésforma cégesek számára 45 perc alatt!!!)
o  új / egyedi edzésfajták és óratípusok: SpinningŽ, KettlebellŽ, Hot Iron, Kempo aerobic, Pilates, Tai-chi, Body Art, Iyengar jóga, Hatha jóga, Nia, Sámán dobolás (meditációs tréning), Íjászat, mélyizom torna, gerinc torna,
– II. Harcművészet keretében számos közismert küzdősportágat, mint az aikido, karate, judo
o kempo, kendo, kung fu, krav maga, kyokushin karate, ju jitsu,bujutsu kai…
– III. Tánc, ill. annak sokféle kedvelt változata: társas tánc, latin és standard – tánc, afro tánc, hip-hop, street dance
– IV. Genetikai tanácsadás (betegségek kiszűrése, megelőzése) táplálkozási tanácsadás,Rekreációs tanácsadás, Gyógyszerészeti tanácsadás, Pszichológiai tanácsadás

www.sporttemplom.hu

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply