Sport007 – A Sporthírgyűjtő portál

sport007.jpgMit szólna hozzá, ha a kedvenc sportoldalai össze lennének gyűjtve egy weboldalra? Ha nem kéne a neten keresgélni a legfrissebb és legérdekesebb sporthíreket, mert megtalálhatná őket egyetlen oldalon, időrendben? Mit szólna hozzá, ha az összes sporttal foglalkozó magyar portált megtalálná egy helyen?

 

Ez már a valóság, hiszen a Sport007.hu pontosan ezt nyújtja Önnek kedves sportrajongó barátunk! Itt mindent megtalál az ember, a futballhírektől kezdve az extrémsportokon át a sportblogokig.
Nem is kell jobb dolog arra ebben a rohanó világban, hogy az ember egy kis időt spóroljon meg magának, hiszen csak ellátogat az oldalra és kedvére válogathat kedvenc sportja hírei között. A főoldalon lehetőség van az összes jelentősebb hírportál között válogatni, de ha csak egy-egy konkrét sportágra vagy területre kíváncsi, akkor a fülek között könnyen válogathat az Autó-motor, a Bringa, a Csapat, az Extrém, a Fans (szurkolói oldalak), a Foci, a Fight (küzdősportok), a London 2012 (Olimpia), az Outdoor, a Sportblog, a Vitorlázás és a Tipp menüpontok között, ahol megtalálja a témával foglalkozó legtöbb fellelhető magyar oldalt.

Ugye milyen egyszerű?

Nincs más hátra tehát csak, hogy élvezze az egy helyre összegyűjtött hírek frissességét és kövesse kedvenc sportjait a Sport007-tel.

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..