Rumble Johnson: Felmegyek nehézsúlyba, és kiütöm Overeem-et

Anthony-Rumble-Johnson.jpg

Nem zajlott le zökkenőmentesen Alistair Overeem csapatváltása, miután a napfényes Floridát maga mögött hagyva úgy döntött, hogy inkább Új-Mexikó felé veszi az irányt. Hallani lehetett olyan pletykákat, hogy a Blackzilians háza táján a holland harcos nem bánt épp kesztyűs kézzel edzőpartnereivel, aminek jó néhányan megitták a levét. Most pedig elvileg Jones sérüléséhez is köze van The Reem-nek, aki majdnem Arlovski soron következő fellépését is elintézte, de a képek tanulsága alapján nincs harag a felek között. Viszont Boca Raton-ban néhányan nem felejtenek, köztük Rumble Johnson sem, aki meglepő kijelentést tett korábbi csapattársával kapcsolatban:

„Ha Joe Silva felhívott volna, és felajánlotta volna ezt a meccset, akkor elfogadtam volna az ajánlatot, mindenféle hezitálás nélkül. És nem csupán azért, mert egyébként is nehézsúlyban képzelem el a hosszú távú karrieremet. De mielőtt visszavonulnék – amit egyébként nem mostanában tervezek – szeretnék néhányszor nehézsúlyúként harcolni.”

 

„És most, Alistair Overeem lenne a tökéletes ember. Nagyon szeretném kiütné őt, méghozzá egy hatalmas mosollyal az arcomon.”

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  ,

Leave a reply