Rockhold: Bisping nagyobb barom, mint Sonnen

LukeRockholdCourtesyofSherdog_crop_exact.jpg

Nem túlságosan meglepő, hogy Michael Bisping nem sok ember kedvence az UFC-n belül, tekintve, hogy az angolnak mindig van hozzáfűznivalója a dolgokhoz. Ez egyrészt már évek óta sajátossága, Sonnen után talán a legnagyobb trash talker jelen pillanatban. A dolog hátulütője viszont, ami Michael számára aligha jelent problémát, hogy szinte mindig éhezik valaki a skalpjára, egymás után hívják ki őt ellenfelei, ezáltal pedig nem is olyan problémás 1-1 mérkőzés megszervezése. Most épp Luke Rockhold kóstolgatja az angolt:

„Bisping csak egy barom. Chael legalább direkt csinálja az egészet, még ha hülyeségeket is beszél, de valójában ő az egyik legtisztelettudóbb ember, akivel valaha is találkoztam. Ő csak megjátssza az egészet, Bisping viszont magát adja.”

Luke a legutóbbi meccsén szép sikert aratva kopogtatta Tim Boetsch-t, egyben meg is sérült, és most kényszerpihenőjét tölti. Arra viszont gondosan ügyel, hogy jelezze a középsúlyú divízió felé, hogy számolni kell vele a jövőben, na meg nem is keveset szapulja Belfort-ot. Még mindig nem hagyja nyugodni a brazil elleni veresége, Vitor akkor még ugye TRT-kúrán volt, ám anélkül Luke szerint esélye sem lenne a visszavágón.

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply