Remek csaták a szentendrei Fight Night-rendezvényen

image

Szentendrén került megrendezésre a Fight Night Hungary IFMA amatőr Muay Thai liga harmadik fordulója. A viadalt megelőzően szakági ülésre is sor került, melyen a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, dr. Leyrer Richárd is részt vett.

A megmérettetést megelőzően szakági gyűlést tartottak az IFMA kötelékébe tartozó thai-boxolók. A megbeszélésen sok szakember részt vett, egyre többen érzik úgy, hogy a szervezet által rendezett viadalok jelenthetik a jövő útját, bekapcsolódást a nemzetközi vérkeringésbe. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Leyrer Richárd, a MOB alelnöke, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke.

Tíz klub versenyzői vettek részt a Duna-parti városban megrendezett versenyen, Rehák György, a Magyar Kick-box Szövetség muay-thai szakágának kapitánya szerint szinte kivétel nélkül magas színvonal jellemezte az összecsapásokat. 27 pár feszült egymásnak, szembetűnő volt a fighterek technikai felkészültsége, látszik, kitűnő munkát végeznek a sportágban dolgozó trénerek.

A hazai szurkolók nagy örömére a Skrobár Róbert és Szászi Ferenc vezette Szentendrei VSE sportolója, Albrecht Péter (63,5kg) kitűnő meccsen győzte le a remek Grónai Sándort. Ugyanebben a kategóriában nagyot hirigelt Erdős Attila (Re-Gym) a fordított alapállású Sárdi Tamással. A rutinos, profi Európa-bajnoki címmel is rendelkező pécsi harcos egy forduló könyökössel az első menetben felszakította Erdős szemöldökét, akit láthatóan zavart a sérülése, így a második menetben véget is ért a küzdelem. Oli Márk is győzelemmel vette a szentendrei fordulót, a Rehák-tanítvány három vereség után vágott vissza a több stílusban is válogatott Horvát Lászlónak.

A Fight Night versenysorozat negyedik fordulójára április 28-án, Kazincbarcikán kerül sor, a négyesdöntőket június 16-17-én, Szentendrén vívják a finálé jogát kiharcoló sportolók.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..