Paul Daley pusztítása K-1 szabályrendszerben

ep4_pd_slate.jpg

MMA harcosként dolgozni, mint hivatás sok előnnyel jár, azonban, ha az ember kispadra kerül, néha szükség van egy kis mellékesre, valami kis helyi gálán. Így tett múlt héten a profi harcos, Paul Daley is, aki beugrott egy K-1 szabályrendszerű kickbox mérkőzésre, Anglia déli partjainál. A “The Bournemouth” szervezet Phoenix Fight Nigh gáláján a litván bajnok, Artem Mironcev-val mérkőzött meg.

Igen, igazatok van, sok embert elsőre nem dob fel túlzottan ez a párosítás, de ha kicsit belegondolunk, hogy Daley mekkora ütőerőt képvisel, egyből elkezd érdekesen hangzani a dolog, valamint az MMA és Kick-box világ közötti átjárás érdekességével is fűzereződik a dolog.

A “Semtex” becenévre hallgató Daley be is mutatta elképesztő sebességét és brutális ütőerejét, és nem spoilerezve a meccset, de higgyétek el érdemes megnézni. Sokat kutakodnotok sem kell utána, itt lent meg is tekinthetitek, jó szórakozást hozzá! Azért remélem, hogy előbb-utóbb Daley visszatér az Egyesült Államok valamelyik nagyobb MMA szervezetéhez, hogy ismét igazi top10 harcosokkal küzdjön meg! Jelenleg amúgy a K-1 igazolt harcosa, de hogy ez a név jelenleg milyen szervezetet takar, azt jó lenne tudni!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  , ,

Leave a reply