Pat Barry: Jon Jones már most Tyson-effektussal bír

Hétvégén jön az UFC on Verus 6, melynek programjában Pat Barry próbál visszatérni a Cheick Kongo ellen elszenvedett KO-vereséget követően. A rendezvényt felvezető konferencia híváson Barry még mindig Jon Jones hétvégi teljesítményének hatása alatt állt, szerinte Jones hasonló utat jár be, mint az ökölvívás legendás nehézsúlyú csillaga, Mike Tyson.

jonjones

"Olyasvalakinek kell küzdenie Jones ellen, aki nem fél tőle, hiszen a legutóbbi mérkőzésein az ellenfelei már úgy mentek a ketrecbe, hogy tartottak a bajnoktól. Egyszerűen tudták, hogy nincs ellenszerük, már a mozgásukon, testbeszédükön látszott, hogy rohadtul tartanak a bunyótól, Jonstól!"

"Egyszerűen tudod, hogy ez a gyerek egyszer csak olyat fog csinálni, amire a büdös életben nem számítottál volna, aztán mire összeraknád a képet, ébresztgetnek és azt mondják: jól érzed magad, haver? "

"Bárhonnét, bármit, bármikor el tud adni neked…A bajnoki cím mellé kezd felszökni a hírneve is, az aurája egyre erősödik, lassan ellenállhatatlan lesz. Híres és hírhedt lesz, már a neve is ijedtséget gerjeszt. Egykor Tyson is hasonlóan hengerelt."

Mike Tyson az ökölvívás minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka, 1986-tól olyan félelmetes menetelést produkált, mely során ellenfeleinek valóban jelentős része már a küzdelem előtt mentálisan megadta magát Tyson előtt. A varázst Buster Dugles törte meg 1990-ben, ő volt az első ember, aki kiütötte Mike Tysont. Vajon Jones milyen hosszan menetel és ki állítja majd meg ebben?

Forrás: www.totaldamage.hu

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply