Ózdon harcoltak a Pitbullok

image

13 remek, magas színvonalú csatát láthatott az ózdi sportcsarnok ezer nézője, a Sándor György és Sós Lajos szervezte rendezvényen K-1-, K-3- és MMA-szabályrendszerben mérkőztek a harcosok. Az est főmérkőzését a kempo világbajnoki címmel visszatérő Felföldi Szabolcs vívta, aki a helyi kedvenc Besztercei Móric ellen is megmutatta, mestere a szakmának.

A szokásos Pitbull-koreográfia érvényesült a borsodi városban: nem volt előre lefutott mérkőzés, a párosításokat úgy állította össze Sándor György, hogy egyenlő erők csapjanak össze. Az ózdi publikum vevő volt a harcos bunyóra, különösen akkor -robbant- a csarnok, amikor helyi versenyző lépett szorítóba. Ilyenkor a bírónak minden hangerejére szüksége volt, hogy a küzdő felek hallják az utasításokat. Alig tízéves fiatalok kezdték a küzdelmet, majd tizenéves, végül rutinos fighterek léptek szorítóba.
Mindenképpen említést érdemel a fiatal ózdi harcos, Kovács Ariel teljesítménye, aki két győzelmet is szerzett. Sós Lajos tanítványa szép jövő előtt áll, ha továbbra is ilyen ütemben fejlődik, rövid időn belül a stílus élvonalában találhatja magát.
Nagyot verekedett a középső Zahari-tesó, Máté deréksérüléssel vállalta a kőkemény székesfehérvári Nagy Tibor elleni ütközetet. A K-3-bajnok ha picivel is, de jobbnak bizonyult a lelkesen küzdő Nagynál.

A soroksári Pitbullok szupertehetsége, Turai Zoltán tovább folytatta győzelmi sorozatát, a 17 éves, kitűnő fizikummal rendelkező fighter a 25 éves Szodort győzte le, 13-ra növelve sikerei számát. Akárcsak az ózdi Kovács Ariel, ő is szép jövő előtt áll.

Bagó Attila sem tétlenkedett Ózdon, két nyert meccsel jelezte, fel kell kötnie a gatyát annak, aki le akarja győzni. szolomajer_kantor.jpgNagy hirig volt a Kántor-Szolomájer meccsen is, az első három menet talán picivel, de -Havannáé- volt, a ráadásban azonban a helyi publikum támogatását élvező versenyző bizonyult összeszedettebbnek, így az ő kezét emelte fel a mérkőzésvezető. A Pitt Bull Team Ózd versenyzője kiváló idényt produkált 2010-ben, hiszen számos rangos gálán megmutathatta már a tudását. Szolomájer László a mostani siker után meghívást kapott egy romániai K1-es gálára, legközelebb karácsony előtt néhány nappal folytatja a pályafutását.

Felföldi Szabolcs megmutatta, súlyos sérülései után is legény a gáton, az igen szimpatikus, remek harcos Besztercei Móricot verte. A -Hegylakó- mestere, Sándor György úgy látta, bajnoka még nem volt csúcsformában, ám erejének és rutinjának köszönhetően az első menetben egy hátsó fojtással kopogtatta riválisát. Felföldi számára a külföldi karrier lehet a követendő irány, menedzsmentje mindent megtesz azért, hogy rangos gálán léphessen szorítóba a -Hegylakó-.

Úgy érzem, sokat adtunk a közönségnek, de legalább annyit kaptunk vissza – jelentette ki Sándor György, a Pitbull-klubok főnöke. – Fantasztikus volt a hangulat, egy igazi Pitbull-gálát vittünk Ózdra. Reméljük, a közeljövőben újra eljöhetünk ehhez a fantasztikus publikumhoz.

 

A szombat esti ózdi esemény teljes bevételét a vörösiszap károsultak megsegítésére ajánlották fel a gála szervezői.

 

K-3: Kovács Ariel-Káló K. Levente
K-3: Papp Attila-Vince Dominik
K-3: Lázár József-Kovács Ariel
K-3: Tóth Zoltán-Gyimesi Márk
K-1: Szilvási Tibor-Hudai István
K-3: Bagó Attila-Fodor István
K-1: Szilvási Ádám-Szombat Patrik (extramenet után döntetlen)
K-1: Szilvási Roland-Fekete Szilárd
K-3: Zahari Máté-Nagy Tibor
K-3: Turai Zoltán-Fodor István
K-3: Bagó Attila-Kertész László
K-3: Kántor Tamás-Szolomajer László
MMA: Felföldi Szabolcs-Besztercei Móric

 

Marosréti Ervin – Balogh Zoltán

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply