Overeem-et érdekli egy Lesnar elleni visszavágó

137_Brock_Lesnar_and_Alistair_Overeem1.jpg

Noha 2011-ben visszavonult az MMA-tól Brock Lesnar, a spekulációk a mai napig megmaradtak körülötte visszatérésével kapcsolatban. White is nyilatkozta, hogy nem lehet a dolog mellett pontosan állást foglalni, ráadásul Brock-nak is voltak nyilatkozatai a témáról. Lesnar utolsó meccsén Overeem ellen búcsúzott, miután a holland sztár nem sok teret hagyott ellenfelének a kibontakozásra, a meccs után pedig ismerten megköszönte Lesnar a rajongók és az UFC bizalmát, majd szögre akasztotta kesztyűit. Alistair így nyilatkozott legutóbb:

„Hiszek abban, hogy Brock Lesnar még visszatér, nem akarom az ő helyzetét visszavonulásnak tekinteni. Ő egy nagy darab fickó, aki ráadásul rengeteg jegyet el tud adni, szóval igen, érdekelne még egy meccs ellene.”

The Reem-nek azonban Ben Rothwell ellen lesz jelenése legközelebb, immáron a Greg Jackson csapatában eltöltött edzőtábor után, ahol jókora tömegveszteségről posztolt képeket. Jones csapattársaként fejlődhettek a könyökösei is, lehet, hogy Jony sérülése is az ő keze munkáját dicsérik. Mindenesetre nem árt összekapnia magát, a Mir elleni biztonsági bunyó egy új taktikai felállást sejtet, melyet a Jackson csapatban követhet egy még óvatosabb felállás, ahogy azt korábban mondjuk Guida esetében is láthattuk. Overeem bajnoki álmokat dédelget továbbra is, Lesnar ellen a zseton mellett aligha lenne ugródeszka az a meccs.

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  ,

Leave a reply