Óriási győzelmekkel tisztelegtek a magyar kick-boxosok dr. Leyrer Richárd emlékének SzegedenÓriási győzelmekkel tisztelegtek a magyar kick-boxosok dr. Leyrer Richárd emlékének Szegeden

A nemzetek összesített versenyében 1. Magyarország

Több mint 800 nevezés, 75 klub a világ minden tájáról és kimagasló magyar sikerek a nemzetközi mezőnyben – jól szervezett versennyel és eredményes szerepléssel emlékeztek meg a magyarok a sportág szövetségének januárban elhunyt elnökéről, dr. Leyrer Richárdról. A Szegeden megrendezésre kerülő éves tornát idén a Szövetség tiszteletbeli örökös elnökének emlékére ajánlották a szervezők. A hazai tatamis harcosok a tőlük megszokott teljesítményt nyújtva uralták a mezőnyt, de ringben is szép számmal termett magyar arany.

A K1, full-contact és low-kick harcosaink elképesztően erős felnőtt ringes mezőnyben versenyeztek, melyet jól fémjelzett a nagy létszámú kerettel érkező fehérorosz, szerb és ukrán csapat. Az első helyet jelentő világkupa aranyérmet a következő versenyzőink érték el: Bordás Annamária (Black&Gold Angels Veresegyháza), Brunner Boglárka (Titán SE), Wágner Vivien (Szigetszentmiklós-Tököl SE), Habash Antoine (Re-Gym), Laszák Zoltán (Szigetszentmiklós-Tököl SE). Mellettük 4 ezüst és 6 bronzérem született.

A tatamisoknál a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia növendékei világverő címűknek megfelelően nemigen találtak legyőzőre a népes résztvevőszám ellenére sem, összesítésben 23 aranyérmet zsebeltek be.

A magyarok a világkupa remek eredményeinek köszönhetően a résztvevő 20 ország közül a nemzetek összesített versenyében az 1. helyen zártak és összesen 83 db aranyat, 83 ezüstöt és 111 bronzérmet szereztek.

A Magyar Kick-box Szövetség jó eredmények mellett annak is örülhetett, hogy Salim Kayicii, a Nemzetközi Kick-Box Szövetség WAKO ügyvezető elnöke és Borislav Pelevic, a WAKO Europe elnöke is elismerőleg nyilatkozott a szegedi szervezésű versenyről.


XXI. KICK-BOX WORLDCUP 2015 HUNGARY


kick-box-vk-2015

VÉGEREDMÉNYEK

Eredmények – FULL-CONTACT

Eredmények – K1

Eredmények – KICK-LIGHT

Eredmények – LIGHT-CONTACT

Eredmények – LOW-KICK

Eredmények – POINT-FIGHTING

STATISZTIKA EGYESÜLETENKÉNT

Forrás: – http://www.kickbox.hu

Tags: 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..