Online és otthoni edzések judósoknak

A jelenlegi helyzetre való tekintettel online erőnléti edzéseket koordinál Urbancsok Tamás „Toto”, a Magyar Judo Szövetség utánpótlásért felelős erőnléti szakembere, amely edzések a www.eddzotthon.hu oldalon elérhetőek.

eddzotthon2

Az edzések: minden nap (18 órakor) mindenki számára elérhetőek élő/live stream formájában. Ezen kívül speciálisan judosoknak plusz edzésprogramok érkeznek majd folyamatosan, két-három naponta, amelyek a következő linken találhatóak: KLIKK IDE!

A Magyar Judo Szövetség mindenkit biztat különböző online kihívások elindítására, egyrészt, hogy népszerűsítse sportágunkat, másrészt, hogy motiváljuk sportolóinkat ebben a nehéz helyzetben.

Pánczél Gábor szövetségi kapitány saját testsúlyos gyakorlatokat állított össze, amelyekhez hozzáfűzte, hogy edzői segítség nélkül nem lesz hasznos, így aki a lent felsorolt gyakorlatokból szeretne választani, az feltétlenül egyeztessen az edzőjével, mert helytelen technikával nem szabad végrehajtani őket.

panczel

Ha valaki egyéb információt szeretne, vagy program összeállításban kér segítséget, nyugodtan keresse a szövetségi kapitányt telefonon: Pánczél Gábor, 06 (30) 230-6525. Az edző a gyakorlatok pontos leírásától tartózkodott, mert edzéseken is a „szakzsargont” egyszerűsítve használják, a darabszám és az ellenállás nagysága pedig tapasztalat- és korosztályfüggő.

További információk: info@totosport.hu vagy az MJSZ Facebook-oldalán

A Online és otthoni edzések judósoknak bejegyzés először a Magyar Judo Szövetség jelent meg.

Forrás: www.judo.hu – RSS