November 29: Harcosok Ligája küzdősport gála

K3.jpg

November 29.-én Kistarcsán a Kölcsey Ferenc Ált. Iskolában megrendezésre kerül a Harcosok Ligája Profi és amatőr küzdősport gála, melynek a főmérkőzését a Magyar Tocsán "Hurricane" Tibor vívja a Tanzániából érkezett Chonjo Sebastian ellen.

A tét a UBC szervezet interkontinentális címe. A mérkőzés 7 menetes lesz.
A Magyar versenyző idén tavasszal lett profi Európa bajnok a WPKC szervezetnél, de képességeihez mérten már idén szeretne feljebb lépni a ranglétrán.
Az előmérkőzések is jó szórakozást ígérnek a kilátogató nézőknek, hiszen a 2 szervezetnél is profi világbajnok Szebelédi Renáta is ringbe lép egy show mérkőzés kapcsán, de lesz egy 85kg-os magyar bajnoki címmérkőzés Lénárt Tamással a főszerepben, valamint Zeller István – Sebők Máté összecsapását is nagyon várjuk már.
Továbbá mérkőzik még a gálán Vicze Zsolt profi Európa bajnok , és Szebelédi Richárd amatőr thai-box világbajnok és Chamie Cintia amatőr junior világbajnok is. Cintia ellenfele a kitűnő eredményekkel rendelkező – amatőr világbajnoki ezüstérmes light co. – Szilágyi Norina lesz, a mérkőzést 3×2 p low kick szabály szerint vívják.

XLsport – Forrás: Feja Tibor

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply