Nevezés a diákolimpiai versenyekre

A Magyar Diákasport Szövetség a Diákolimpia® versenyrendszer működésének támogatása érdekében nevezési rendszert működtet. A Diákolimpia® versenyszabályzat értelmében a Diákolimpia® versenyeken a versenyző kizárólag a nevezési rendszerben érvényes nevezéssel, valamint a nevezés alapján kinyomtatott, az iskola igazgatója (tagintézmény esetén tagintézmény-vezető) által aláírt és pecséttel ellátott egyéni vagy csapat nevezési lappal vehet részt.

A nevezést valamennyi versenyszámban elektronikus úton, az MDSZ honlapján kialakított nevezési rendszerben kell megtenni a versenykiírásokban rögzített határidőkig. A nevezési rendszerben a versenyzőket és a csapatokat egyszer, azon verseny előtt szükséges nevezni, ahol a felmenő rendszerű verseny az adott versenyszámban elkezdődik.

Edzők, szülők, figyelem! Tekintettel arra, hogy a nevezési rendszerben a tanulók nevezését kizárólag a testnevelők tudják elvégezni, így amennyiben versenyzőjüket, gyermeküket szeretnék valamely Diákolimpia® versenyre nevezni, a megfelelő versenyszámra történő nevezés érdekében, kérjük, hogy az alábbi Nevezés igénylőt szíveskedjenek kitöltve a testnevelőnek adni. A nevezést a publikus felületen, a nevezések megtekintése oldalon ellenőrizheti.

A Nevezés a diákolimpiai versenyekre bejegyzés először a Magyar Judo Szövetség jelent meg.

Forrás: www.judo.hu – RSS