Muay Thai Amatőr Világkupa versenykiírás

muay-thai-amature-world-cup.jpg

A Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség (1066 Budapest, Jókai utca 18.) engedélyével nyílt bajnokságként megrendezésre kerülő Muay Thai Amatőr Világkupa segítségével alkalmat adunk az öt kontinens sportolóinak, hogy a különféle világszövetségek kere-tein kívül is megmutathassák tudásukat. A rendezvénnyel nemcsak a sportág népszerűsítését tűztük ki célul, hanem élményszerzési és versenyzési lehetőséget is kínálunk a nemzet-közi és a magyar sportolók számára a Muay Thai szabályai szerint.
Fontosnak tartjuk a sportélmény megélésén keresztül a sportbarátságok erősítését és a kulturális kapcsolatok létesítését. Kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges, drog- és dopping-mentes sportra, ezért is választottuk a bajnokság jelmondataként a „Sporttal a drog ellen” szlogent. Küldetésünk prominens támogatója, egyszersmind a rendezvény sportszakmai védnöke, Moró Endre többszörös Muay Thai magyar- és világbajnok.

Versenykiírás letölthető innen

Helyszín
Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok
2310 Szigetszentmiklós, Szebeni u. 81.

Időpontok
A Világkupa 2015. május 20-24. között kerül megrendezésre.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Cimke:  

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..