Morosanu visszavágott: Local Kombat – Buzau

morosanu.jpg

Az ötödik évfordulóját ünneplő Local Kombat 6.-án este tartotta születésnapi gáláját Romániában, Buzau városában.

A csütörtöki nap ellenére, mintegy háromezer ember volt kiváncsi a rendezvényre, így telt ház előtt zajlott a verseny.
Sebastian Ciobanu és Petr Vondracek hatalmas iramú, igazi közönségszórakoztató meccset csináltak. Drakula Fia azonban jobban bírta az iramot, így pontozással legyőzte ellenfelét.
A helyiek egyik nagy kedvence Daniel Ghita és Dzevad Poturak mérkőzése felkorbácsolta a hangulatot a csarnokban. Poturak leiskolázta Ghitat, mind technikailag, mind erőnlétben magasan felette volt. Bár ez a mérkőzés is pontozással ért véget, a nézők Ghitat kifütyülték, míg Poturak hatalmas tapsot kapott a román közönségtől.
Catalin Morosanu Freddy Kemayo ellen lépett szorítóba. A Kárpát Halál az amszterdami K-1 döntő óta készült erre az összecsapásra, ahol Kemayo pár pillanat alatt kivégezte egy térdrugással. Morosanu azóta több felkérést is visszautasított, mert Kemayo ellen akart küzdeni, és megigérte a szurkolótáborának, hogy megsüti a francia kakast.
Kemayo a mérkőzés alatt hatalmas combrugásokkal nehezítette Morosanu dolgát, de a román versenyző kitartóan támadott, bár a harmadik menetre már nagyon fáradtnak látszott. A mérkőzés 2-1-es pontozással Morosanu győzelmével ért véget, így megtörtént a revans, a közönség hatalmas ovációval ünnepelte Morosanu győzelmét.

Eredmények:

Catalin Morosanu vs. Freddy Kemayo
Daniel Ghita vs. Dzevad Poturak
Sebastian Ciobanu vs. Petr Vondracek
Ionut Atodiresei vs. David Douge
Florin Ilie vs. Florin Ghita

A gála mérkőzései megtekinthetők videótárunkban, kattintson ide.

XLfight – Ezüstszegi József

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply