Mickey Rourke egy hajléktalan ellen bokszolt bundázott meccsen?

rourke_1.jpg

Mickey Rourke hétvégi bokszkalandja bejárta az egész világsajtót, miszerint a 62 éves Golden Globe díjas színész egy 5 menetre kiírt bokszmérkőzésen Moszkvában a második menetben kiütötte 29 éves ellenfelét. A hír olyannyira népszerű volt, hogy TOTALDAMAGE oldalunkon is 25.000 látogató jött egyedül erre a cikkre. Már akkor is pedzegetni próbáltam, hogy a bulvár részre érdemes koncentrálni a történetben, a hozzászólásaitokban pedig ti is kifejeztétek, hogy értitek a viccet, csak nem szeretitek, ha hülyének néznek titeket: ordított a bunyóról, hogy megbeszélt eredményről van szó. Vagyis Elliot Seymour valószínűleg nem szenvedett annyira attól a testütéstől, mely a mérkőzés végét jelentette.

Nost, Elliot csapatából névtelenül nyilatkozó szerint ennél sokkal drámaiabb a helyzet. Seymour ugyanis hajléktalanként a tengeti a napjait, komoly egzisztenciális és mentális problémái vannak. Abban a Wild Card nevű klubban edzett korábban, ahol Rourke és csapata is tolta, vagyis tudniuk kellett a fekete srác hátteréről. Eredetileg a negyedik menetre kérték, hogy dőljön ki Rourke ellen, a nyilatkozó szerint csak remélni meri, hogy kifizetik tisztességgel Seymourt, hogy jobb életkörülmények között találja magát.

A sportérték nem volt elsődleges szempont a bunyó kapcsán, ez mindenki számára nyilvánvaló volt, az viszont szerencsétlen, hogy a Rourke boksz visszatérés körüli profi hype-keltés közepette ilyen bakikba futott bele a csapat. Ettől függetlenül Mickey felkészülésének és fogyasztásának respect, nem olyan egyszerű ez már 62 évesen az elfogyasztott kábítószer mennyiség tükrében.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Cimke:  ,

Leave a reply