Megújult a sporttemplom

image

Szeptembertől új helyszínen, új arculattal várják a sportolókat és a harcművészeket. A Sporttemplom szeptember 1-én új külsővel, megújult arculattal és szolgáltatásokkal ismét megnyitotta kapuit a harci művészetek, a sportok és a kultúra szerelmesei előtt.

A látogatókat az egykor Csodák Palotájaként működő tágas, világos és otthonos hangulatú, múlt században épült, ám felújított sportcentrum fogadja.

Az épület teljes emeletét elfoglaló Sporttemplomba érkezők, egy, az egész faszerkezetű tetőtéren keresztül húzódó tetőablak, és mindkét oldalon nagyfelületű ablakokon beáradó napfényben fürdő edzőterembe léphetnek be.

A „Csodák Palotájában”, a szeptemberi kezdés első napján interjút készítettünk shihan Miskolczi Attilával, a Sporttemplom igazgatójával:

Az új helyszínen milyen körülmények várják a sporttemplom vendégeit?

”A berendezés ötvözi a keleti hangulat ízeit (japán rizspapír falak, antik keleti bútorok és szobrok) valamint az eredményes sportoláshoz szükséges legmodernebb, és legmagasabb szintű eszközöket. (Casall és Nautilus edzőgépek, Rhode tatami)

A két, egyenként 120 m2-es judo tatamis edzőterem mellett egy 160 m2-es karate tatamis terem, és egy, a legmodernebb kondigépekkel felszerelt edzőterem található.

A helyszín kiszolgálását tágas és világos öltözők, valamint a hamarosan elkészülő étterem/
kávézó biztosítja majd.

A Sporttemplom működteti a szintén itt található, 80 fő befogadására
alkalmas színháztermet is.”

A Sporttemplom egyedülálló abban, hogy sokoldalú sport és mozgáslehetőséget biztosít, szinte az összes korosztályban, a sport szerelmesei számára. A többi sportolási lehetőség mellett milyen harcművészetekkel ismerkedhetnek meg itt az érdeklődők?

„ A tatamis edzőtermeinkben, a harcművészetek széles palettája megtalálható, de sok szeretettel várunk mindenkit aki helyszínt keres bármilyen más harcművészeti, vagy egyéb, csendes tevékenységű sportoktatáshoz, illetve mindazon kedves érdeklődőt, aki ezen foglakozásokon szívesen részt venne.”

Harcművészei foglalkozásaink:
-Aikido
-Ju-jutsu
-Karate
-Goju-Ryu
-Kyokushinkai
-Kenjutsu
-Kempo
-Krav-Maga
-Ninjutsu
-Thai-Box

A színházterem hogyan illeszkedik a Sporttemplom életébe?

”Mintegy kiegészítő szolgáltatásként, a 80 férőhelyes, kiváló akusztikájú színháztermünket ajánljuk sportklubok, cégek és különböző csoportok továbbképzéséhez, zenekarok gyakorlásához, továbbá minden olyan eseményhez, amelyhez egy kis színpad, és lépcsős kialakítású nézőtér alkalmas lehet.”

A színház óradíja: 5000 Ft/óra

Mit tudhatunk meg a konditeremről?

„A legmodernebb kondigépekkel felszerelt edzőtermünk teljes hosszában átszeli a Sporttemplom Váci út felöli részét. A sportolni vágyóknak rendelkezésre állnak a legkülönbözőbb cardio-eszközök, (futógépek, teremkerékpárok, stb), illetve az összes izom-csoportot megmozgató és fejlesztő kondicionáló gépek, kézi súlyzók, zsák és kettlebel-golyók.

Edzőtermünk várja mindazokat, a sportolókat, küzdősportolókat, akik szeretnek minőségi eszközökkel olcsón, világos és levegős helyeken sportolni.”

XLsport –
Forrás: Kalmár Árpád

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..