Megkoronázták a magyar karatekirályt

s_kovacs1.JPG

Hatalmas elismerésben részesült S. Kovács Ádám. A magyar karateklasszis, a Világjátékok egyetlen magyar aranyérmese királyi koronát kapott egy miskolci versenyen a szövetség elnökétől.

Dr. Mészáros János a sportág történetének legjobb magyar versenyzőjének olyan koronát készíttetett, melyen éppen S. Kovács Ádám egyik tökéletesen kivitelezett rúgásának képe látható. A ceremóniát az Avas Kupán rendezték, melynek életre hívója, Csordás József 2006-ban hunyt el, ezért a viadalt az ő emlékére is rendezik. S. Kovács díszvendégként vett részt az eseményen, és ő sem érkezett üres kézzel: ajándékot vitt Csordás József két gyermekének.

s_kovacs3.JPG

– Hatalmas megtiszteltetés ez számomra – mondta a Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálatának a Világjátékok aranyérmese. – Ezeknek az elismeréseknek köszönhetően tudok újult erővel készülni a következő versenyekre, a januári Horvát illetve Párizs Openre, valamint a 2010-es esztendő legkomolyabb viadalára, az augusztusi Harcművészetek Világjátékára.

s_kovacs1.JPG

A nagyközönség december 15-én kedden 17 órakor találkozhat S. Kovács Ádámmal, aki a Világjátékok 2009 – Tajvan, a magyar sikersziget címmel megjelent könyvet dr. Gémesi György NSSZ-elnök társaságában dedikálja a budapesti Rákóczi úti Fókusz Online könyvesboltban.

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply