McGregor: Új király van a városban

ConorMcGregor.jpg

Az ír bunyós, Conor McGregor sosem csinált titkot abból, hogy kellő magabiztossággal rendelkezik, melyet mérkőzéseire is igyekszik átmenteni. Eddig az UFC is vevő erre a politikára, ráadásul Conor elintézte a kopaszéknak, hogy Írországba jó néhányszor ellátogassanak, nem csupán a bevétel, de a hangulat miatt is. Soron következő mérkőzése Dustin Poirier ellen lesz, a bukik pedig McGregor-t tartják a találkozó esélyesének. Conor nemrégiben nyilatkozott a pehelysúlyú mezőnyről, és a Poirier elleni mérkőzéséről is:

„Vannak azok a pehelysúlyú bunyósok, akik csak rinyálnak, mint a kislányok, arról hogy: miért kaptam főmeccset a saját hazámban? Miért küzdhet az év legnagyobb gáláján? Ami engem illet, az év 365 napján mindig formában vagyok, 0-24-ben, és ezt meg is szoktam mutatni a mérkőzéseimen. Nem fagyok le, csak megyek előre és elrendezem az embereket. Ismerem magam, és tudom, hogy ki a király. Mert új király van a városban.”

 

„Nincs semmi bajom Dustin-nal, rendes srác, egy kisvárosból jött, de semmit nem tud majd tenni ellenem. Csúnya este elé néz majd, és amikor arra tér magához, hogy az orra teljesen elferdült az arcán, akkor majd rájön, hogy én egy magasabb színvonalat képviselek.”

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply