Magyar Ökölvívó Szakszövetség: Box Bál 2010 február 27-én!

boxbal.jpg

Ebben az évben is megrendezi  a Magyar Ökölvívó Szakszövetség  hagyományos Box Bálját 2010. február 27.-én szombaton, 18 órai kezdettel!

Ilyenkor fehér asztal mellet találkoznak a régi sportbarátok, egykori ellenfelek, edzők, bírók és mindazok akik szeretik az ökölvívást és  búcsúztatni akarják a telet. Ilyenkor lehetőség nyílik a visszatekintésre. Felidézhetjük elmúlt év örömeit, sikereit. Ezt teszi a MÖSZ elnöksége is azzal, hogy elismeri a "legeket".-Hogy kik a legek? Azok akik az elmúlt évben kimagasló teljesítményt nyújtottak a sportágunkért.! A jó hangulatról ismét a Digital zenekar gondoskodik ahol a népszerű tv műsorból a „Csillag születik”-ből is jól ismert a  legjobb nyolc  közé bejutott Horváth Tamás gitáros énekes fiú is fellép.  Itt lesznek a gyönyörű hastáncosok is a tőlük megszokott csodálatos előadással. A nevetésről a humor nagy mestere  Ajala a  népszerű komikus gondoskodik. Ebben az évben is ellátogat a bálba a  „Fásy mulató”. A finom ételekről a Aréna szálloda mesterszakácsa Ferenci István  gondoskodik. Természetesen ebben az évben is lesz tombola ahol értékes tárgyakat nyerhetnek vendégeink.
A bál helyszíne: Hotel Aréna ( volt Stadion Szálloda) Budapest. Ifjúság útja 1-3. 
A belépőjegyek ára 7000. Ft/fő.  
Jegyeket lehet vásárolni a Magyar Ökölvívó Szakszövetségben 1146. Budapest Istvánmezei út. 1-3. Érdeklődni lehet a 06-1-4606879 telefonszámon

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

XLsport – Forrás: www.boxing.hu

 
Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply