Local Kombat: A kárpáti halál Kemayora vadászik

morosanu.jpg

Pokoli este lesz ma a romániai Buzau városában. A komoly mérkőzéseiről híres Local Kombat soron következő gáláját ma este rendezik meg a Halloween jegyében.


Catalin Morosanu a "kárpáti halál" pokoli estét igér Freddy Kemayonak, aki Amsterdamban a K-1 Európai döntőjén pár másodperc alatt végzett a román versenyzővel egy térdtechnikával.
Morosanuban olyan megtorlási szándék van, mint még eddig soha. Nyilatkozata szerint nem úgy megy majd előre, mint egy fuldokló ember, taktikus küzdelmet igér.
Morosanu az amsterdami döntő előtt rengeteg televíziós fellépéssel szórakoztatta a nézőket. Darts nyilakat dobált Kemayo fényképébe, életnagyságú Kemayo díszletet rúgott szét, autogram osztás címén. 
A mostani mérkőzés előtt annyit mondott, megsüti a francia kakast.
A további mérkőzések is nagy csaták lesznek. Sebastian Ciobanu a nagy kedvenc Peter Vondracek ellen húz kesztyűt, Daniel Ghita az első számú román harcos, Poturakot szeretné legyőzni.

Eduard Irimia, a Local Kombat főszervezője elmondta, hogy a versenysorozat most ünnepli ötödik évfordulóját, ezért egy olyan gálát terveztek, ahol nem egy, hanem három főmérkőzés lesz. tervezik, hogy havi szintre hoznak kisebb versenyeket, hogy további Morosanu, Ghita, Buda kvalitású versenyzőket fognak majd találni.
A romániai Local Kombat az öt év alatt elérte, hogy a hollandiai gálákkal egy szinten emlegetik, a mai versenyt 70 tv csatorna veszi át világszerte.

A gála mérkőzései:
Catalin Morosanu vs Fredy Kemayo
Peter Vondracek vs Sebastian Ciobanu
Daniel Ghita vs Poturak
Ionut Atodiresei vs David Douge
Florin Ilie vs Florin Ghita

XLfight – Ezüstszegi József

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply