Kitűnő harcosokkal erősödött a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen

polgar_norbert_xlfight_lead.jpg

Az Urbán Ferenc vezette jászberényi MMA-sok a jövőben a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen színeiben indulnak a hazai és a külföldi viadalokon. A debreceni Csapat olyan minőségi harcosokkal erősödött, mint Polgár Norbert, Lengyel Gábor, Szórád Xavér, Fülöp Dániel vagy Muhari Erik.
 

A jászberényi vegyes harcosok eddig az Ász Fighters színeiben vettek részt a viadalokon, teljesítményükkel komoly rangot vívtak ki maguknak az MMA-társadalomban. Urbán Ferenc személyében felkészült szakember foglalkozik a srácokkal, akik szinte kivétel nélkül az élvonalhoz tartoznak.

Juhász Attila, az Ász Fighters főnöke elmondta, a jövőben nem tud nagyszámú versenyzőgárdát menedzselni, promóciója átstrukturálódik, más irányba indul el. Nem zárja ki, hogy egy-két fighter karrierjét támogatja majd, de inkább az olimpiai sportágak felé nyitnak.

Kovács Szabolcs, csapatvezető örömmel nyújtott segítő kezet a jászberényi harcosoknak, akikkel jelentősen erősödik a debreceni együttes.

– Szeretnénk a jövőben közös edzéseket is a jászberényi srácokkal, új partnerekkel a szpárringok is jelentős lendületet kapnának – kezdte a Kovács Szabolcs. Urbán Ferenc személyében remek edzőt ismertem meg, akinél a fiúk fejlődése maximálisan biztosított. A jövőben a hazai és a nemzetközi versenyeken is a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen színeiben indulnak, ugyanúgy odafigyelünk a menedzselésükre, mint a csapat más tagjainak esetében. Eddig sem volt gyenge a gárdánk, de most már valóban kijelenthetem, Magyarország legerősebb vegyes harcos csapatát alkotjuk! A nemzetközi viadalokon még eredményesebben képviselhetjük hazánkat!

Forrás: www.hungarianpitbullfighters.hu 

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply