Kickbox dan vizsgát tett Belinszky “Baby” Krisztina profi boksz világbajnok

baby_dan_lead.JPG

Belinszky "Baby" Krisztina beszámolója a Zalaegerszegi Fightingsport, Kick és Thai-Box Sportegyesületnél tett látogatásról.

Most is mint mindig, nagy örömmel tettünk eleget a Zalaegerszegi Fightingsport, Kick és Thai-Box Sportegyesület meghívásának, mivel az Ironbox-Promotion nagyon jó viszonyt ápol a zalai egyesülettel.
Ez leginkább annak köszönhető, hogy Horváth Ferenc vezető edző személyében, egy igazán rendkívül elkötelezett, lelkes, kedves embert ismertünk meg.

Az edzéseken lelkes sportolókkal,és hobbistákkal találkoztunk. Természetesen olyan fiatal tehetséget is meg kell említenem mint Horváth Tamás Kickbox világbajnok.
Nagy meglepetéssel készültek, ugyanis az edzésen vizsgáznunk kellett. Őszintén szólva, nagyon meglepett, mert a rúgásokat annyira nem gyakoroltam soha, csak az alapokat ismertem, amit még mesterem, Kiss "Toto" Zoltán mutatott.
A vizsgán nagyon jól éreztük magunkat Totoval, mert Ő is vizsgázott.
Jó érzés volt, egy másik küzdősport technikájába belekóstolni.
Boldogok voltunk, hogy a vizsgánk jól sikerült, és eredményesen.
Mindketten 1 danos mesteri fokozattal lettünk gazdagabbak.
Nem csak egy nagy meglepetés volt, de izgalmas kihívás is.
Másnap nyilvános edzést tartottunk a zalaegerszegi XXL.Fitness-Wellnes Központban.
Az edzés amit jó magam és mesterem Kiss "Toto"Zoltán tartottunk, jó hangulatban zajlott le. Akik szinte csak először találkoztak egy igazi profi boksz edzéssel,azok is nagyon jól teljesítettek,és lelkesen csinálták végig az edzést.
A délutáni programban egy igazán jó kezdeményezésben vettünk részt. Az adónk 1%-ról magunk döntünk de, hogy könnyebb legyen a döntés egy kis bemutatóval készültek különböző sportegyesületek, kézművesek,stb.
Egy remek ízelítőt tartott a Fightingsport, Horváth Ferenc vezető edző segédletével Horváth Tamás kickbox világbajnok, akrobatikus elemekkel, iskolázással, és egy tehetséges kis partnerrel, kickbox bemutatót tartottak. 
Ezen a bemutatón helyet kapott a zalaegerszegi boksz klub is, ahol Füzesi József tanítványai mutatkoztak be, egy kis kesztyűs bemutatóval.
Nagyon tehetséges ökölvívókat láthattunk, és itt említeném meg azt is, hogy a nagyon jó amatőr múlttal rendelkező,nagyon tehetséges Füzesi Adrián az Irobox-Promotion professzionális táborát fogja erősíteni ezután.
Reményeink szerint, hamarosan be is mutatkozik a profik táborában, egy edzőtermi rendezvény keretében,ahol az Ironbox többi bokszolója is fellép.
Szeretnénk még köszönetet mondani a Tóka Étterem-Panziónak,nagyon jó volt a kiszolgálás, és az ételek.

Belinszky -Baby- Krisztina – Ironbox

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply