Képek: Elutazott a Magyar Ökölvívó Válogatott

amator_boksz_xlsport.jpg

Április 6-12 között Ankarában kerül megrendezésre a Prime Ministry Tournament nemzetközi ökölvívó torna. Ma délután az ökölvívó válogatott és kísérete elutazott Ferihegyről.

A csapat szokás szerint a tatai edzőtáborban készült fel a megmérettetésre Dr. Kovács László szövetségi kapitány vezetésével.
A férfi válogatott névsora: Lakatos István (48 kg), Kalucza Norbert (51 kg), Lakatos Krisztián (54 kg), Ráth Miklós (57 kg), Varga Miklós(60 kg), Káté Gyula (64 kg), Bacskai Balázs (69 kg), Szabó László (75 kg), Szellő Imre (81 kg), Darmos József (91 kg), Bouquet Bence (+91 kg).
A női válogatott névsora: Mizsei Vivien (51 kg), Némedi Csilla (54 kg), Papp Nikolett (64 kg), Ducza Anita (75 kg), Kovács Mária (75 kg).
A 2012-es olimpián először indulhatnak női bokszolók, ez a verseny egy nagy megmérettetés a szeptemberi világbajnokság előtt. A csapatot elkísérte Szuknai Zsuzsanna, a női válogatott szövetségi kapitánya, és Faragó Beatrix, a Magyar Ökölvívó Szövetség Női Szekciójának az elnöke is.

Képeink a repülőtéren készültek.

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..